Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Miniklere Yangın Güvenliği Eğitimi

Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye

Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, zor zamanlarda vatandaşlara yardım etmenin yanı sıra sosyal ve eğitici faaliyetlere de imza atıyor. İtfaiye teşkilatının kuruluşunun 310. yıldönümü nedeniyle, 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan ‘İtfaiye Haftası’ etkinlikleri kapsamında, Büyükşehir İtfaiye Dairesine bağlı ekipler çeşitli anaokulları ve ilkokulları ziyaret ederek öğrencilere yangından korunma yollarını eğlenceli bir şekilde öğretti.
Ziyaretler sırasında Hatay Borsa İstanbul İlkokulu, İskenderun Yükseliş Çocuk Anaokulu, Dünya Çocuk Akademisi, Özel Yükselen Işıklar Anaokulu ve birçok okulda kapsamlı eğitim programları düzenlendi. Ayrıca, HBB Antakya İtfaiye İstasyonunu ziyaret eden Doğanköy Anaokulu öğretmen ve öğrencileri, İtfaiye Dairesi Başkanı Ahmet Keskin ve itfaiye personeli tarafından karşılandı. Minik öğrencilere, yangın söndürme araçları tanıtılarak, yangın güvenliği konusunda bilgi verildi.
Bu tür etkinlikler, çocukların yangın güvenliği konusunda bilinçlenmesine yardımcı olurken, aynı zamanda toplumsal farkındalığı artırmayı da amaçlıyor.