Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay’ın asfaltı İstanbul’a vardı

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB),

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), Başkan Mehmet Öntürk’ün “Hatay’da yol diye bir sorun kalmayacak” talimatıyla il genelinde yol yapım, bakım-onarım, genişletme ve modernizasyon çalışmalarını sürdürüyor.
HBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen projeler kapsamında, il genelinde toplamda 1110 kilometre yol çalışması tamamlandı. Yıl sonuna kadar bu rakamın 1400 kilometreye ulaşması amacıyla ekipler, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Asfalt plenti tesislerinin onarılarak faaliyete geçirilmesiyle yol yapım maliyetlerini önemli ölçüde azaltan HBB, 15 ilçede yol çalışmalarında hız kesmeden ilerliyor. Ana arter ve caddelerde modernizasyon, yol yapım, bakım-onarımın yanı sıra tarımsal bölgelerin üretim yollarında da sathi kaplama çalışmaları gerçekleştiriliyor.
Yetkililer, Hatay’a yakışır modern yollar yaparak sağlıklı ve güvenli bir trafik ağı oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Bu bağlamda, asfalt çalışmalarını yıl sonuna kadar tamamlamayı planlıyorlar.