Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hırsızlık girişiminde ilginç diyaloglar

Hatay’ın İskenderun ilçesinde, bir

Hatay’ın İskenderun ilçesinde, bir eve girmeye çalıştığı esnada komşular tarafından yakalanan hırsız, “Allah çarpsın, yalan söylemiyorum” diyerek yemin etti. Bu sözlere karşılık veren komşular, “Allah’ı karıştırma” diyerek tepki gösterdi.
Olay, Meydan Mahallesi 1506. Sokak’ta bulunan dört katlı bir apartmanın damından bir şahsın eve girmeye çalıştığı sırada meydana geldi. Ev sahibinin misafirlikte olduğu esnada, hırsızlık girişimini fark eden komşular durumu hemen polise bildirdi.


Hırsız, komşular tarafından yakalandıktan sonra, polis aracına bindirileceği esnada kendini savunmaya çalışarak “Allah çarpsın, ben bir şey yapmadım, ben yalan söylemiyorum” diye bağırdı. Ancak komşuların tepkisi sert oldu; “Allah’ı karıştırma” şeklinde karşılık verdiler. Olay anı, komşular ve hırsız arasında geçen diyaloglarla birlikte kameralar tarafından kaydedildi.
Hırsız, gözaltına alınmak üzere emniyete götürülürken, üzerinde bulunan bıçak, eldiven ve içinde kablo bulunan poşet polis ekipleri tarafından teslim alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.