Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağlık Müdürlüğü Yedeklere Çağrı Yaptı

Sağlık Bakanlığı, 24-25 Nisan

Sağlık Bakanlığı, 24-25 Nisan tarihlerinde çekilen kura sonucunda belirlenen 10.900 kişilik personel kadrosu içinde göreve başlamayanlar için yedek adaylara çağrıda bulundu.

Bakanlığın duyurusuna göre, Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Elektrikçi (Genel), Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Marangoz, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Klinik Destek Elemanı (Hastane) ve Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi gibi mesleklerde çalıştırılmak üzere 10.900 kadro için 25-26 Nisan 2023 tarihlerinde noter huzurunda kura çekildi. Kura sonuçları, Bakanlık tarafından ilan edildi.

Hatay ili için yedek olarak yerleşmeye hak kazanan adayların gerekli belgeleri, Sağlık Müdürlüğü’nün resmi web sitesinde yayımlanmıştır. Yedek adayların, 10 Ekim – 24 Ekim 2024 tarihleri arasında göreve başlama için gerekli belgelerini şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Ayrıca, yedeklerin 24 Ekim 2024 tarihi mesai bitimine kadar birinci derece yakınları aracılığıyla yapacakları başvurular da kabul edilecektir.

Bu ilanın tebligat niteliğinde olduğu hatırlatıldı.