Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Sarı’dan Zeytinyağı festivaline davet

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, 26-27 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan 8. Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali için tüm vatandaşlara davette bulundu. Başkan Sarı, festivalin zeytin hasadı ve çeşitli etkinliklerle dolu dolu geçeceğini belirterek, özellikle 26 Ekim’deki kortej yürüyüşüyle coşkulu bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Başkan Sarı, “Altınözü’müzün tarihine altın harflerle kazınacak 8. Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivalimizin kortej yürüyüşü, il ve ilçe protokolümüzün katılımıyla gerçekleştirilecek. Saat 10.00’da ilçemiz merkezinden başlayacak kortej yürüyüşümüze tüm hemşehrilerimizi omuz omuza vermeye davet ediyorum” dedi. Festivalin sembolik zeytin hasadının, dualar eşliğinde yapılacağını ifade eden Sarı, “Altınözü Sanayi Bölgesi’nde bulunan zeytin ağaçlarımızdan toplayacağımız zeytinlerle zeytin hasadımızın başlangıcını yapacağız” diye konuştu.

Festivalin ikinci gününde düzenlenecek zeytin kırma yarışmasına da dikkat çeken Sarı, “26 Ekim saat 13.45’te, 15 Temmuz Milli İrade Parkı’ndaki Saurani Cafe’de hünerli eller, en hızlı şekilde zeytin kırmak için yarışacak. Kazananlar ödüllendirilecek, tüm hemşehrilerimizi bu heyecan dolu yarışmayı izlemeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.