Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samandağ Çevre Yolu 15 Yıldır Tamamlanamadı CHP Heyeti Bölgede

CHP’nin “Gölge bakanı” Ulaş Karasu, Hatay ziyareti kapsamında Samandağ ilçesine giderek yaklaşık 15 yıldır tamamlanamayan Samandağ Çevre Yolu’nda incelemelerde bulundu.

CHP’nin "Gölge bakanı" Ulaş

Karasu’ya, CHP Hatay İl Başkanı, milletvekilleri ve parti yöneticileri eşlik etti.

CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Samandağ ilçemizde örgütümüzle bir araya geldik, dayanışmamızı ve gücümüzü pekiştirdik. İlçemizin sorunlarını masaya yatırdık. CHP olarak halkımızla omuz omuza yürümeye devam ediyoruz. Her yurttaşımızın sesi bizim için değerli” ifadelerini kullandı.

Diğer milletvekili Nermin Yıldırım Kara ise Samandağ Çevre Yolu’nun tamamlanamamasına dikkat çekti. Kara, “Samandağ Çevre Yolu, 15 yıldır hükümetlerin yatırım programlarında yer almasına ve seçimlerde sözler verilmesine rağmen tamamlanamadı. Bu yol, Antakya-Samandağ ulaşımını ve ilçenin içindeki trafik yükünü hafifletecek önemli bir proje. Her yıl birkaç kilometrelik asfalt çalışması yapılıyor, ancak somut bir gelişme yok. Bu projenin tamamlanması için daha kaç seçim geçireceğiz?” diyerek hükümeti eleştirdi.

CHP heyeti, Samandağ’daki vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri üzerinde görüşmeler yaptı.