Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay’da uçuruma patpat devrildi : 1 ölü, 9 yaralı

Hatay’ın Yayladağı ilçesinde uçuruma devrilen patpat, 1 can aldı, 9 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Hatay’ın Yayladağı ilçesinde uçuruma

 

Hatay’ın Yayladağı ilçesine bağlı Bezge Mahallesi’nde yaşanan feci kazada, tarım aracı olarak kullanılan patpat kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Patpat uçuruma yuvarlandı Kazanın, seyir halindeki patpatın sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu gerçekleştiği öğrenildi. Patpat, hızla uçuruma devrilirken, araçta bulunan 10 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yaralıları kurtarmak için zamanla yarıştı.

Olay yerinde müdahale yapıldı Kazanın ardından yaralılardan biri olan Hatice H., sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer 9 yaralı, itfaiye ekiplerince kurtarılarak sağlık görevlilerine teslim edildi ve ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Soruşturma başlatıldı Yetkililer, kazayla ilgili inceleme başlatıldığını belirtti. Jandarma ekipleri, kazanın sebebini ve ihmal olup olmadığını araştırmak için çalışmalarını sürdürüyor.