Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSTE Öğrencileri THY Teknik ile Bir Arada

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. (Turkish Technic) ile gerçekleştirilen bir etkinlikte öğrencilerini sektör profesyonelleriyle buluşturdu.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE)

İŞE ALIM SÜREÇLERİ ANLATILDI

İSTE Mavi Salon’da düzenlenen buluşmada, Turkish Technic’in İşe Alım ve Yetenek Kazanımı Müdürü Abdülkerim Akyol, Yetenek Kazanımı Şefi F. Zehra Avar ve Teknik İşe Alım Şefi Fatih Ergin, öğrencilere işe alım süreçleri ve sektörde kariyer fırsatları hakkında detaylı bilgiler sundu. Sunumlarda işe alım sürecinde dikkat edilen kriterler, mülakat teknikleri ve adaylarda aranan yetkinlikler üzerinde duruldu.

Öğrencilere yol gösterici nitelikte bilgiler aktarıldı

Etkinlikte Turkish Technic temsilcileri, kariyer adımlarını planlama ve havacılık sektöründe başarılı olmanın gereklilikleri konularında öğrencilere yol gösterici nitelikte paylaşımlar yaptı. Öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtlayan yetkililer, sektördeki değişimlere ayak uydurmanın önemini de vurguladı.

Teşekkür belgesi takdimi ve Rektör Depci’den anlamlı mesaj

Etkinlik, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’nin, öğrenci ve sektörü bir araya getiren akademisyenlere teşekkür ederek takdim edilen teşekkür belgeleriyle sona erdi. Prof. Dr. Depci, “Öğrencilerimizin mezuniyet sonrası nitelikli eğitimlerini en kısa sürede değerlendirebilmeleri adına bu tür etkinlikleri çok değerli buluyorum. İstifade edeni bol olsun,” şeklinde konuştu.

Etkinlik öğrencilerden yoğun ilgi gördü

İSTE Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğrencileri, etkinlikte sektör profesyonelleriyle tanışma ve onlardan birebir bilgi alma fırsatı buldukları için memnuniyetlerini dile getirdi. Sektörle bu tarz buluşmaların öğrencilerin kariyer planlamalarına büyük katkı sunduğu ve iş yaşamına hazırlık sürecinde motive edici olduğu belirtildi.