Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Üç İlçeden Başarılı Takımlar Ödüllendirildi

Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yılında Hatay’da spor coşkusu: İskenderun, Arsuz ve Belen ilçelerinden genç yetenekler ödüllendirildi.

Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yılında

Hatay’da Cumhuriyet’in 101. yılı kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında, İskenderun, Arsuz ve Belen ilçelerinden katılan başarılı öğrenci sporcular, İskenderun’da düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Genç sporculara coşkulu ödül töreni

İskenderun’da gerçekleştirilen törene, İskenderun 2. Amfibi Deniz Piyade Tugay Komutanı Tuğamiral Ali Yılancı, Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanı Yarbay Onur Emir, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Akyürekoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yanmaz, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, okul müdürleri, öğrenci velileri ve çok sayıda öğrenci katılım gösterdi.

İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, yaklaşık 2 bin öğrenci; voleybol, basketbol, masa tenisi, geleneksel okçuluk gibi çeşitli branşlarda mücadele ederek ödüllere hak kazandı.


Başarılı öğrencilere kupa ve madalya

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı haftası boyunca devam eden müsabakalar sonucu başarı gösteren öğrencilere kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, bu özel hafta için İskenderun, Arsuz ve Belen’de 10 farklı sportif etkinlik gerçekleştirdiklerini belirterek, katılan öğrencilerin hem spor alanında kendilerini geliştirdiğini hem de Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu doyasıya yaşadığını ifade etti.


Genç yeteneklere teşekkür

Gündel, Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak düzenlenen etkinliklerde sporcuları hazırlayan antrenör, beden eğitimi öğretmenleri, okul yöneticileri ve öğrencilere teşekkür ederek, “Sporcularımızın Cumhuriyet sevgisi ve mücadele azmiyle daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum,” dedi. Ayrıca, törene katkı sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve tüm destekçi paydaşlara minnettarlığını dile getirdi.