Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Onur Büyüktopçu kimdir? Onur Büyüktopçu kaç yaşında ve nereli?

Onur Büyüktopçu oldu. Canlı yayına konuk olan oyuncu Onur Büyüktopçu kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Peki, Aramızda Kalmasın konuğu Onur Büyüktopçu kimdir? Onur Büyüktopçu kaç yaşında, nereli? İşte detaylar…

Onur Büyüktopçu oldu. Canlı

Aramızda Kalmasın programının konuğu Onur Büyüktopçu oldu. Canlı yayına konuk olan oyuncu Onur Büyüktopçu kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Peki, Aramızda Kalmasın konuğu Onur Büyüktopçu kimdir? Onur Büyüktopçu kaç yaşında, nereli?

Onur Büyüktopçu Kimdir?

Onur Büyüktopçu, 24 Nisan 1982’de İstanbul‘da doğmuş bir Türk oyuncu, sunucu, cast direktörü ve menajerdir. Kariyerine televizyon projelerinde yer alarak başlayan Büyüktopçu, özellikle 2015-2017 yılları arasında büyük ses getiren Kiralık Aşk dizisindeki “Koray” karakteri ile tanınmıştır.

Onur Büyüktopçu kaç yaşında ve nereli?

Büyüktopçu, çocukluk ve gençlik yıllarını İzmir, Karşıyaka‘da geçirdi. Lise eğitimi sonrası, dil ve oyunculuk eğitimi almak amacıyla İngiltere’ye giderek Academy of Creative Training Brighton ve Act London Film Academy’de eğitim aldı.

Oyunculuk kariyerine 2003 yılında Lise Defteri adlı dizide “Yusuf” karakterini canlandırarak başladı. Ardından Yabancı Damat ve Doktorlar gibi popüler dizilerde konuk oyuncu olarak yer aldı. 2010 yılında Güz Gülleri dizisi ve tiyatro projelerinde de görev aldı. Büyüktopçu, oyunculuğun yanı sıra cast direktörlüğü ve menajerlik yapmaktadır.

Televizyon Kariyerinde Sunuculuk

Onur Büyüktopçu, 2017-2019 yılları arasında TV8’de yayımlanan Yemekteyiz yarışmasının sunuculuğunu üstlendi ve bu programda geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Ardından Show TV’de “Damat Bayıldı” programını sundu. 2020 yılında ise hem Kanal D’nin Gelinim Mutfakta programını hem de Çarkıfelek yarışmasını sunarak geniş bir sunuculuk kariyerine imza attı.

Kişisel Bilgiler ve İlgi Alanları

On sekiz yaşına kadar Karşıyaka’da yaşayan Büyüktopçu, tiyatroya ve sanatın diğer dallarına olan ilgisiyle bilinir. Oyunculuğunun yanı sıra, cast direktörlüğü ve menajerlik yaparak sektörde farklı rollerde de görev almıştır.

Büyüktopçu’nun yer aldığı diğer projeler arasında:

  • Memleket Hikayeleri
  • Hürmüz Gelin

Onur Büyüktopçu, halen ekranlarda sunuculuk ve oyunculuk kariyerine devam etmektedir.