Hatay’da Avrupa ümidiyle yola çıkan 10 kaçak göçmen, polis ekiplerinin takibi sonucu kamyonet kasasında yakalandı. Olayla ilgili gözaltına alınan 1 organizatör çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılığının önlenmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Antakya-İskenderun yolu üzerinde şüpheli bir kamyonet takibe alındı. Durdurulan aracın kasasında saklanan, soğuktan korunmak için battaniyelere sarılan 10 kaçak göçmen tespit edildi.
Göçmenlerin yakalandığı anlar kameralara yansırken, şahıslar işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi. Olayla bağlantılı olarak gözaltına alınan organizatör ise emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Avrupa Hayali Kamyonet Kasasında Bitti

