A Milliler artık yarını düşünüyor

A Milli Futbol Takımı, Hollanda maçına yönelik hazırlıklarını sürdürüyor. Barsinghausen’deki kamp merkezinde teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleştirilen antrenman basına kapalı olarak yapıldı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, adalesindeki zorlanma nedeniyle bir süredir antrenmanlara katılamayan Samet Akaydın, bugün takımla çalışmalara başladı. Hollanda maçında cezalı olduğu için forma giyemeyecek olan Orkun Kökçü ise sakatlığı […]

A Milli Futbol Takımı, Hollanda maçına yönelik hazırlıklarını sürdürüyor. Barsinghausen’deki kamp merkezinde teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleştirilen antrenman basına kapalı olarak yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, adalesindeki zorlanma nedeniyle bir süredir antrenmanlara katılamayan Samet Akaydın, bugün takımla çalışmalara başladı. Hollanda maçında cezalı olduğu için forma giyemeyecek olan Orkun Kökçü ise sakatlığı sebebiyle antrenmanda yer almadı.

Antrenman, fitness salonunda mobilizasyon ve kuvvet çalışmalarıyla başladı ve daha sonra saha içinde ısınma, pas ve taktik çalışmalarıyla devam etti. Oyuncular daha sonra iki gruba ayrılarak taktik oyun ve yenilenme antrenmanları gerçekleştirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Eröğüt ve Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da antrenmanı izledi.

Milli Takım, yarın TSİ 12.15’te basına açık olarak yapacağı ilk 15 dakikalık idmanla Hollanda karşılaşmasının Barsinghausen’deki hazırlıklarını tamamlayacak. ( Volkan İcil)

Exit mobile version