A Millilerin İzlanda zafer planı

A Millî Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki dördüncü maçında bu akşam İzlanda ile karşılaşacak. Müsabaka, İzlanda’nın başkenti Reykjavík’teki Laugardalsvöllur Stadyumu’nda TSİ 21.45’te başlayacak. Maç, TV8 ve EXXEN platformlarından canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakemi, Polonya Futbol Federasyonu’ndan Damian Sylwestrzak olacak. Sylwestrzak’ın yardımcılıklarını Paweł Sokolnicki ve Bartosz Kaszyński üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Marcin Kochanek […]

A Millî Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki dördüncü maçında bu akşam İzlanda ile karşılaşacak. Müsabaka, İzlanda’nın başkenti Reykjavík’teki Laugardalsvöllur Stadyumu’nda TSİ 21.45’te başlayacak. Maç, TV8 ve EXXEN platformlarından canlı olarak yayınlanacak.
Maçın hakemi, Polonya Futbol Federasyonu’ndan Damian Sylwestrzak olacak. Sylwestrzak’ın yardımcılıklarını Paweł Sokolnicki ve Bartosz Kaszyński üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Marcin Kochanek olarak belirlendi. VAR görevini Pawel Malec, AVAR görevini ise Krzysztof Myrmus gerçekleştirecek.
Grubun diğer karşılaşmasında aynı gün ve saatte Galler ile Karadağ takımları mücadele edecek.
Ay-Yıldızlılarımız, gruptaki ilk maçında deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kalmış, ikinci maçta İzmir’de İzlanda’yı 3-1 mağlup etmişti. Son olarak, Karadağ’ı 1-0’lık skorla geçerek önemli bir galibiyet almıştı. İzlanda ise gruba sahasında 2-0’lık Karadağ galibiyetiyle başlamış, ardından A Millî Takımımıza 3-1 yenilmiş ve son maçında Galler ile 2-2 berabere kalmıştı.
Dördüncü maçlar öncesinde Ay-Yıldızlılarımız, topladıkları 7 puanla lider konumda. Grupta 5 puanı bulunan Galler 2. sırada, 4 puanla İzlanda 3. sırada yer alırken, Karadağ henüz puanla tanışamadı.

Exit mobile version