Aalen ve Kiel’den Hatay’a Fizik Tedavi Merkezi

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kardeş şehirler Aalen ve Kiel Belediyeleri ile ortaklaşa gerçekleştirilecek olan “Fizik Tedavi Merkezi” projesi için iyi niyet protokolü imzaladı. Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Kandemir başkanlığındaki heyet, Almanya’ya giderek Aalen ve Kiel belediyelerinde bir dizi temaslarda bulundu. Görüşmelerin ardından iki belediye, Hatay’da yapılacak Fizik Tedavi Merkezi için 1 milyon Euro […]

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kardeş şehirler Aalen ve Kiel Belediyeleri ile ortaklaşa gerçekleştirilecek olan “Fizik Tedavi Merkezi” projesi için iyi niyet protokolü imzaladı.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Kandemir başkanlığındaki heyet, Almanya’ya giderek Aalen ve Kiel belediyelerinde bir dizi temaslarda bulundu. Görüşmelerin ardından iki belediye, Hatay’da yapılacak Fizik Tedavi Merkezi için 1 milyon Euro hibe edeceklerini iyi niyet protokolüyle taahhüt etti.
Kiel Belediyesi yetkilileri, öğrencilere yönelik bir kreş projesinden de söz ederken, Aalen Büyükşehir Belediye Başkanı Frederick Brütting, Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne bir hasta nakil ambulansı bağışlayacaklarını duyurdu.
Aalen ve Kiel Belediyeleri’nden bir heyet, Ekim veya Kasım aylarında Hatay’a gelerek projelerin somut adımlarını atacak. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version