Acı haberi ABD Eğitim Ataşesi verdi

Esra, Kalp Krizinden Öldü… Geçtiğimiz günlerde gittiği ABD’de vefat eden Hataylı genç öğretmen Esra Yeşilçay’ın, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybettiği öğrenildi. TÖB-SEN üyesi olduğu öğrenilen merhume öğretmen Esra Yeşilçay, Eylül ayına kadar Hatay’da görev yapmaktaydı. Özel Eğitim Uzmanlığı için 16 Eylül 2021’de ABD’ye giden Hataylı Öğretmen Esra Yeşilçay’ın ölümüyle ilgili acı haberi, ABD’deki Türk […]

Esra, Kalp Krizinden Öldü…

Geçtiğimiz günlerde gittiği ABD’de vefat eden Hataylı genç öğretmen Esra Yeşilçay’ın, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybettiği öğrenildi.

TÖB-SEN üyesi olduğu öğrenilen merhume öğretmen Esra Yeşilçay, Eylül ayına kadar Hatay’da görev yapmaktaydı. Özel Eğitim Uzmanlığı için 16 Eylül 2021’de ABD’ye giden Hataylı Öğretmen Esra Yeşilçay’ın ölümüyle ilgili acı haberi, ABD’deki Türk Eğitim Ataşesi verdi. Hatay TÖB-SEN’i arayan Eğitim Ataşesi, acı haberi verdi.

Bir eğitim programı için ABD’ye başvuran ve başvurusu kabul edilen, 3,5 aydan beri de ABD’de bulunan, Hatay’ın Defne ilçesi Tavla Mahallesi’nde ikamet etmekte olman Öğretmen Esra Yeşilçay’ın, kendisi gibi öğretmen ablasının da İstanbul’da görev yaptığı öğrenildi.

ANTAKYA, cenazesi Türkiye’ye getirilmeye çalışılan merhume Defneli Öğretmen Esra Yeşilçay’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diler. -Cemil Yıldız-

Exit mobile version