Açıkgöz, eleştiri ve özeleştiri yapınca…

Neler oldu neler! AK Parti ilimiz kurucularından, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Antakya Belediye Başkan Aday Adayı olan Mustafa Aydın Açıkgöz, seçim sonuçlarını objektif kriterler kapsamında değerlendirdiği ve milletvekilleri ile partili yöneticileri istifaya çağırdığı sosyal medya hesabında ağır eleştiri ve suçlamalar alınca, olaya mizahi bir boyut da katarak, “Partimiz çok başarılı oldu” tanımlaması yaptı. […]

Neler oldu neler!

AK Parti ilimiz kurucularından, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Antakya Belediye Başkan Aday Adayı olan Mustafa Aydın Açıkgöz, seçim sonuçlarını objektif kriterler kapsamında değerlendirdiği ve milletvekilleri ile partili yöneticileri istifaya çağırdığı sosyal medya hesabında ağır eleştiri ve suçlamalar alınca, olaya mizahi bir boyut da katarak, “Partimiz çok başarılı oldu” tanımlaması yaptı.
AK Parti kurucusu, bir dönem İl Genel Meclisi üyeliği de yapan Mustafa Aydın Açıkgöz’ün ilk etaptaki eleştiri, özeleştiri niteliğindeki yazısı şöyle:
“Ak Parti’nin Hatay’daki seçim sonuçlarına göre, hem Milletvekilleri hem Yönetim başarısız olmuştur, istifa etmelidirler. Ak Parti İl Başkanlığı’na İbrahim Güler getirilmeli, yönetimleri yeniden dizayn etmelidir. Kızmaya gerek yok. Herkes fikrini özgürce beyan edebilir.”
AK Parti kurucularından Mustafa Aydın Açıkgöz, görüşlerini böyle açıkça ilan ederken, kısa bir süre içinde ağır suçlama ve eleştirilerle karşılaştı. Açıkgöz, bunun üzerine olaya mizahi bir boyut katarak şu değerlendirmeyi yaptı:
“Çok çok çok pardon… Hatay’da seçimlerden harika sonuç aldık! Ak Parti kurulduğundan bu yana böyle başarılı bir seçim geçirmedi, en başarılı seçim bu seçimdi! Yönetimler çok başarılı idi! Milletvekilleri bu muhteşem başarının fatihleri oldular! Tahmin edersem, bu sonuçlardan sonra Reis, başarı belgelerini kendi eli ile tek tek verecektir. Kim bir daha istifa derse, haddini bilsin!” -Cemil Yıldız-

Exit mobile version