Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Açılmadan Kapatıldı

Reyhanlı’da belediyeye ait sosyal

Reyhanlı’da belediyeye ait sosyal tesisler, 1 personelin KOVİD’li çıkması üzerine kapatıldı.

Reyhanlı Belediyesi’nin ilçe Yenişehir Gölü civarında yaptırdığı, içinde kafe, restoran ve otel bulunan sosyal tesisleri, açılıştan bir-iki gün sonra kapatıldı. Buna gerekçe olarak, çalışan personelden birinin kovid testinin pozitif çıkması gösterildi. Açılışı 10 gün önce gerçekleşen tesis, birkaç gün sonra kapatıldı.
Bir süre önce açılışı gerçekleştirilen Reyhanlı Belediyesi Sosyal Tesisleri Göl Gazinosu’dan, kovid-19 ile ilgili şu bilgilendirmede bulunuldu:
“Maalesef korktuğumuz başımıza geldi. 27 personelimize tedbir amaçlı yaptığımız kovid testi, sadece bir arkadaşımızda pozitif sonuç vermiştir. Enteresan bir şekilde baş ağrısı dahi olmadığı halde, hiç bir semptom göstermeksizin, sonuç pozitif şekilde sonuçlanmıştır. Personelimiz, zaten dünden beri izinli ve evinde istirahattedir. Halkımızın ve personeli-mizin sağlığı için, 14 gün boyunca restaurant ve kafe bölümümüz hizmet vermeyecek, 14 gün boyunca tesisimiz dezenfekte edilecek, diğer personelimiz tedbir amaçlı evde karantina uygulamasında kalacaktır.
Görüldüğü gibi enteresan bir durumla karşı karşıyayız o kadar dikkate, tedbire rağmen, üstelik hiçbir semptom göstermeksizin sonuç pozitif olabilmektedir. Tüm dünya ve ülkemiz farklı bir durumla karşı karşıyayız. Rabbim yardımcımız olsun.
Halkımızın Maske-Hijyen-Mesafe kurallarına sıkı bir şekilde uymasını rica eder, herkese sağlıklı günler dilerim.14 gün sonra yepyeni bir sayfa açarak, kaldığımız yerden devam edeceğiz sağlıcakla.”
-Cemil Yıldız-