Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adalet yürüyüşüne Hatay da katıldı

Elinde ‘ADALET’ yazan bir

Elinde ‘ADALET’ yazan bir pankart tutan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan İstanbul’a başlattığı “ADALET YÜRÜYÜŞÜ”nün başlangıç noktasında Hatay’dan giden CHP’liler de hazır bulundu.

CHP’li Vekil Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından önemli açıklamalarda bulunan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ‘Adalet’ adına Ankara Güvenpark’tan İstanbul’a doğru başlattığı yürüyüşe Hatay’dan giden CHP’liler de destek verdi.
Alınan bilgiye göre, CHP’nin Hatay ilindeki en üst düzey 5 seçilmişi, Parti’nin dünkü Ankara yürüyüş eylemine katılarak destek vermek amacıyla başkente gitti. Dün akşam Ankara’ya giderek Güven Park’tan başlayan eyleme katılan seçilmiş en üst düzey 5 isim şunlar:
CHP İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Hatay BŞB Başkanı Lütfü Savaş, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ile Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman.Hatay heyetine, Hatay ilinden sorumlu PM üyesi Yıldırım Kaya da katıldı.
-SÜRECİN DESTEKÇİSİYİZ-
Konuya ilişkin konuşan Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, “Özlemini duyduğumuz bir eylem gerçekleşiyor. Türkiye’de halk çok sıkıştı. Toplumun adalet duyguları örselendi. Adaletsizliğin ve hukuksuzluğun sürdüğü bir süreç yaşıyoruz. Adaletin yeniden tesis edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Adalet tesis edilene kadar, Genel Başkanımızın arkasında olacağız. Bu sürecin destekçisi olacağız” dedi.
-Cemil Yıldız-