Adamlar, 21 Temmuz’da sahnede…

On binlerce gencin merakla beklediği MilyonFest Arsuz’ın 4 gün sürecek coşkusunda onlar da var. Hatay’da bu sene üçüncüsü düzenlenecek olan MilyonFest Arsuz, Gözcüler Plajı’nda binlerce gencin coşkusuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 21-22-23-24 Temmuz günlerinde dolu dolu bir programla hazırlıklarını sürdüren festivalin ilk günü sahneye çıkacaklardan biri de ADAMLAR grubu olacak. Adamlar, 2014 yılında kurulmuş, vokalist […]

On binlerce gencin merakla beklediği MilyonFest Arsuz’ın 4 gün sürecek coşkusunda onlar da var.

Hatay’da bu sene üçüncüsü düzenlenecek olan MilyonFest Arsuz, Gözcüler Plajı’nda binlerce gencin coşkusuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 21-22-23-24 Temmuz günlerinde dolu dolu bir programla hazırlıklarını sürdüren festivalin ilk günü sahneye çıkacaklardan biri de ADAMLAR grubu olacak.

Adamlar, 2014 yılında kurulmuş, vokalist ve gitarist Tolga Akdoğan, gitarist Gürhan Öğütücü, bas gitarist Berat İşçioğlu ve baterist Berkan Tilavel ‘den oluşan, bir “deeper than rock” grubu olarak biliniyor. Grup, Eylül 2014’te ilk albümleri Eski Dostum Tankla Gelmiş’i yayınladılar. Tarz olarak, eğlenceli sözlere ve müziğe sahip bu albüm, turneyle birlikte fazlaca ilgi gördü. Ekim 2016 yılında ikinci albümleri olan Rüyalarda Buruşmuşuz piyasaya sürüldü. Ağustos 2018’de, “Hikaye” teklisi, klibiyle birlikte yayımlandı. 12 Nisan 2019 tarihinde bu şarkının da yer aldığı üçüncü albümleri, Dünya Günlükleri yayımlandı. Haziran 2021’de, Sezen Aksu’nun ”Küçüğüm” adlı şarkısına yaptıkları cover, klibiyle birlikte yayınlandı.

Grup, eski ve yeni albümlerinden bir karma ile sahnede olacak.

-Haber/Mutlu Yanık-

Exit mobile version