Adana’daki Teknofest Heyecanına Başkan Öntürk De Katıldı

Türkiye’nin en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST, bu yıl Adana’da teknoloji severlerle buluştu. Adana’da görkemli bir törenle başlayan festival, Türkiye’nin yenilikçi projelerine ilham vermeye devam ediyor. Kortej yürüyüşü ile başlayan açılış seremonisi, TEKNOFEST’e destek veren 128 paydaş kurumun yöneticilerinin sahneye davet edilmesiyle gerçekleştirildi. Festivale katılanlar, birbirinden renkli ve heyecanlı uçuş gösterilerini hayranlıkla […]

Türkiye’nin en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST, bu yıl Adana’da teknoloji severlerle buluştu. Adana’da görkemli bir törenle başlayan festival, Türkiye’nin yenilikçi projelerine ilham vermeye devam ediyor. Kortej yürüyüşü ile başlayan açılış seremonisi, TEKNOFEST’e destek veren 128 paydaş kurumun yöneticilerinin sahneye davet edilmesiyle gerçekleştirildi.

Festivale katılanlar, birbirinden renkli ve heyecanlı uçuş gösterilerini hayranlıkla izledi. Açılış konuşmasını yapan BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST’in sadece bir festival değil, gençlerin geleceğine yön veren, daha güvenli ve müreffeh bir dünya amaçlayan bir gençlik hareketi olduğuna dikkat çekti.

Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda 2-6 Ekim tarihleri arasında düzenlenen TEKNOFEST Akdeniz, her yaştan katılımcıya bilim atölyeleri, teknoloji yarışmaları, havacılık gösterileri ve daha birçok etkinlik sunuyor. Ayrıca bu yıl ilk kez düzenlenen TEKNOFEST Şampiyonlar Ligi’nde, Türkiye’nin en başarılı teknoloji takımları 500 bin TL ödül için yarışıyor.

Açılış törenine katılanlar arasında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk de yer aldı. ÖNTÜRK, BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ile bir araya gelerek TEKNOFEST’in gençlere ve Hatay’a kattığı değerleri vurguladı. ÖNTÜRK bu buluşmayı şu sözlerle paylaştı:

“TEKNOFEST’te gençlere kattıkları ve Hatay’ımıza yaptırdığı konutlarla Selçuk Bey gurur verici başarılara imza atıyor. Mümkün olan en yakın zamanda, ayağa kalkmış Hatay’da #teknofesthatay’da aynı pozu verme ümidiyle.”

Exit mobile version