Adıgüzel çifti Hatay’da

İstanbul-Ataşehir belediye başkanı Onursal Adıgüzel eşi ile birlikte Hatay’a geldi.Partili yöneticilerce karşılanan Onursal Adıgüzel’i karşılayan heyet içinde bulunan milletvekili Mehmet Güzelmansur gelişme hakkında şu paylaşımı yaptı :         “Hatay Milletvekilimiz Sn. Mehmet Güzelmansur ve Defne Belediyesi Başkan Yardımcımız Sn. Özcan Aslanyürek ile birlikte Ataşehir Belediye Başkanımız Sn. Onursal Adıgüzel ve değerli eşini karşıladık.  Hatay’ımızı depremden […]

İstanbul-Ataşehir belediye başkanı Onursal Adıgüzel eşi ile birlikte Hatay’a geldi.Partili yöneticilerce karşılanan Onursal Adıgüzel’i karşılayan heyet içinde bulunan milletvekili Mehmet Güzelmansur gelişme hakkında şu paylaşımı yaptı :

        “Hatay Milletvekilimiz Sn. Mehmet Güzelmansur ve Defne Belediyesi Başkan Yardımcımız Sn. Özcan Aslanyürek ile birlikte Ataşehir Belediye Başkanımız Sn. Onursal Adıgüzel ve değerli eşini karşıladık.  Hatay’ımızı depremden bu yana hiç yalnız bırakmayan Başkanımız, Samandağ Cumhuriyet İlkokulu’nda açılış gerçekleştirecek, kendilerine Hatay’ı yalnız bırakmadığı için hemşehrilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum”

(Mehmet Durmaz)

Exit mobile version