Afet konutları inşaatları masaya yatırıldı

Hatay Valisi Mustafa Masatlı başkanlığında, Emlak Konut İnşaatları Değerlendirme Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Vali Yardımcısı, Emlak Konut GYO yetkilileri ve ilgili kurum temsilcileri bir araya geldi. Toplantıda, Emlak Konut tarafından devam eden afet konutları inşaatlarındaki ilerleme, tamamlanma oranları ve proje süreci detaylı olarak ele alındı. Hatay Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Valimiz Mustafa Masatlı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya […]

Hatay Valisi Mustafa Masatlı başkanlığında, Emlak Konut İnşaatları Değerlendirme Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Vali Yardımcısı, Emlak Konut GYO yetkilileri ve ilgili kurum temsilcileri bir araya geldi. Toplantıda, Emlak Konut tarafından devam eden afet konutları inşaatlarındaki ilerleme, tamamlanma oranları ve proje süreci detaylı olarak ele alındı.
Hatay Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Valimiz Mustafa Masatlı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya katılan yetkililer, afet konutları inşaatlarının mevcut durumu ve çalışmaların ilerleyişi hakkında değerlendirmelerde bulundu” denildi. (Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version