Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ağaçlandırma Yapmışlardı

CHP İl Başkanı, Gençlik

CHP İl Başkanı, Gençlik Kolu Başkanı, Partililer, 9 yıl önce, aynı bölgede…

Dört gündür yanmakta olan Antakya ve Samandağ ormanlarında, 9 yıl öncesinde, CHP’nin eski İl Başkanı, eski Gençlik Kolu Başkanı, halen Antakya İlçe Başkanı ve kadın-erkek Partililerin hikayeleri var.
CHP’nin 9 yıl önceki il Başkanı Servet Mullaoğlu, dönemin Gençlik Kolu Başkanı Ümit Kutlu ve Partili kalabalık bir grup, Amanoslara çıkıp ağaç ekti. Bugünün Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, o günlerde yapılan ekimin fotoğraflarını paylaşırken, duygularını da şöyle dile getirdi:
“Bundan 9 sene önce, yine aynı bölgede, Yeniköy Çubukçu mevkiinde yangın çıkmış, geçmişte bölgede muhtarlık yapan bir abimizin ‘buraya madenciler gelir, arada yoklarlar burayı’ sözünü ise hiç unutmamış, bu kapsamda Antakya Gençlik Kolları olarak da kapsamlı bir ağaçlandırma çalışması gerçekleştirmiştik. Ciğerimizi yakan bu yangının ardından şartlar olgunlaşır olgunlaşmaz, yine Antakya İlçe Örgütü olarak, Samandağ İlçe Örgütümüz ile birlikte, CHP Çevre ve Koruma Komisyonumuzun öncülüğünde yüzlerce arkadaşımızla haftaya kapsamlı bir kampanya başlatıp, yanan tüm bölgelerde ağaçlandırma çalışması gerçekleştirileceğiz.
Ranta asla müsaade etmeyeceğiz.” -Cemil Yıldız-