Ahmet Davut işyeri temsilcisi oldu

Hatay spor kamuoyunun sayılı futbol adamlarından biri, ayrıca dağ yürüyüşü tutkunluğu ile tanınan Ahmet Davut, asli mesleği olan, çalıştığı Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı HATSU’da bu kez yeni bir misyon üstlendi. Türk Yerel Hizmet-Sen HATSU işyeri temsilciliğine, Ahmet Davut atandı. Günlük yaşamda insani ilişkileri en üst düzeyde olan, kentin sevilen ve sayılan simalarından Ahmet Davut’un, sorumluluğunu […]

Hatay spor kamuoyunun sayılı futbol adamlarından biri, ayrıca dağ yürüyüşü tutkunluğu ile tanınan Ahmet Davut, asli mesleği olan, çalıştığı Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı HATSU’da bu kez yeni bir misyon üstlendi.

Türk Yerel Hizmet-Sen HATSU işyeri temsilciliğine, Ahmet Davut atandı. Günlük yaşamda insani ilişkileri en üst düzeyde olan, kentin sevilen ve sayılan simalarından Ahmet Davut’un, sorumluluğunu üstlendiği yeni görevini de en iyi şekilde yerine getirmesi beklenirken, Gaziantep Türk Yerel Hizmet Sendikası Hatay, Kilis ve Gaziantep Şube Başkanlığını üstlenen Bahtiyar Şahin de yayınladığı mesajında, görev arkadaşı Ahmet Davut’a başarı diledi.

-Mehmet Durmaz-

Exit mobile version