Ahmet Şık, ‘’Güzelyurt ve ekibine kefilim’’

Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) Defne Belediye Başkan Adayı Mehmet Güzelyurt, kahvaltılı basın toplantısında yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi ve önemli projelerini paylaştı. Toplantıya, TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık da başkan adayına eşlik etti. Şık, toplantıda yaptığı konuşmada, “Büyükşehir yasası çıktıktan sonra Defne ilçe oldu ve o günden sonra hangi partide olduğunu biliyoruz. Önceki yönetimlerin […]

Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) Defne Belediye Başkan Adayı Mehmet Güzelyurt, kahvaltılı basın toplantısında yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi ve önemli projelerini paylaştı. Toplantıya, TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık da başkan adayına eşlik etti.
Şık, toplantıda yaptığı konuşmada, “Büyükşehir yasası çıktıktan sonra Defne ilçe oldu ve o günden sonra hangi partide olduğunu biliyoruz. Önceki yönetimlerin hiçbir şey yapmadığı ortada. Bizler, vatandaşlarımızın sıkışmaması için yeni bir yol belirlemek için aday çıkardık.” dedi. Şık, başka bir toplantıda duyduğu bir adayın yol ve kaldırım yapmak gibi basit vaatlerde bulunduğunu belirterek, “Ben de böyle söz veren aday duyduğunuzda kürekle kovalayın dedim.” ifadelerini kullandı.
Halkın menfaatine dayanmayan uygulamaların içinde olan herkesin rakip olduğunu vurgulayan Şık, “Artık bu ilçede seçeneksizlik durumu ortadan kalkmıştır. Dost Meclisi’nde olduğumuzu söyleyen Şık, burada hep birlikte akıl yürüttüklerini ve birçok proje geliştirdiklerini belirtti. Ancak neden yapılmadığının hesabının yurttaş adına sorulması gerektiğini ifade etti.
Belediye Başkan Adaylarına ve Meclis üyelerine seslenen Şık, “Halkın sırtına yapışmış sülükleri söküp atmak görevimiz. Belediye alınırsa halk odaklı bir belediyecilik yapmak mümkün. Ve bu yapılabilir bir şey. Biz o niyetle yola çıktık.” şeklinde konuştu.
İşçi Partisi olarak adayları Mehmet Güzelyurt ve kurduğu belediye meclisi üyelerinin dürüstlüklerine kefil olduğunu söyleyen Şık, halkın çıkarlarına uygun bir yönetim için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version