Aile Hekimleri çalışma koşullarının düzeltilmesini istiyor

Aile hekimleri, Hatay-Antakya’da depremin etkisiyle zarar görmüş binaların ve enkazların arasında önemli bir mesaj verdi: Çalışma koşullarımızın düzeltilmesi gerekiyor. Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) başkanı ve yöneticileri, Hatay’da deprem sonrasında zorlu koşullarda çalışan aile hekimlerine destek olmak amacıyla bir basın açıklaması gerçekleştirdi. AHEF Başkanı Dr. Türkü Yağmur Nehir, Türkiye’nin dört bir yanından gelen meslektaşlarıyla birlikte […]

Aile hekimleri, Hatay-Antakya’da depremin etkisiyle zarar görmüş binaların ve enkazların arasında önemli bir mesaj verdi: Çalışma koşullarımızın düzeltilmesi gerekiyor.

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) başkanı ve yöneticileri, Hatay’da deprem sonrasında zorlu koşullarda çalışan aile hekimlerine destek olmak amacıyla bir basın açıklaması gerçekleştirdi. AHEF Başkanı Dr. Türkü Yağmur Nehir, Türkiye’nin dört bir yanından gelen meslektaşlarıyla birlikte Hatay’da bulunduklarını ve yaşanan felaketin üzerinden bir yıl geçtiğini belirtti.

Dr. Türkü Yağmur Nehir, basın açıklamasında, bakanlık tarafından her şeyin düzeldiğinin sanıldığını ancak gerçekte geçici önlemlerin kaldırıldığı, yeni düzenlemelerin yapılmadığı ve hatta denetimlerin artırıldığını ifade etti. Hatay Tabip Odası başkanı ve üye doktorların da destek verdiği açıklamada, çalışma koşullarının normal olmadığı, hala hasarlı binalarda çalışmak zorunda kalındığı, konteynerlerde hizmet verildiği ve birçok sıkıntının yaşandığı vurgulandı.



AHEF Başkanı Dr. Türkü Yağmur Nehir, aile hekimlerinin taleplerini şu şekilde sıraladı:

Exit mobile version