Aısattı Ayıp Etti

Hatayspor ile her konuda anlaşan Denizlisporlu AISATTI’nin çark ederek sözünde durmaması şaşırttı. Hatayspor’un anlaştığı İsmail Aisatti, takımı Denizlisporla 2 yıllık sözleşme imzaladı. Günlerdir görüşmeleri sürdürülen İsmail Aisatti konusunda, Bordo-Beyazlılar’ın, futbolcunun menajeri ve kulübü ile her konuda anlaştığı, imza aşamasına gelindiği bir süreçte kulübünün son hamlesi ile futbolcunun tercihini kulübünden yana kullanması, Hatayspor Yönetimi ve teknik […]

Hatayspor ile her konuda anlaşan Denizlisporlu AISATTI’nin çark ederek sözünde durmaması şaşırttı.

Hatayspor’un anlaştığı İsmail Aisatti, takımı Denizlisporla 2 yıllık sözleşme imzaladı. Günlerdir görüşmeleri sürdürülen İsmail Aisatti konusunda, Bordo-Beyazlılar’ın, futbolcunun menajeri ve kulübü ile her konuda anlaştığı, imza aşamasına gelindiği bir süreçte kulübünün son hamlesi ile futbolcunun tercihini kulübünden yana kullanması, Hatayspor Yönetimi ve teknik heyetini şaşırttı.
Spor kamuoyunda ise, Aisatti’nin bu yaklaşımının sporcu centilmenliği ile bağdaşmadığı, sözünde durmayan bir futbolcunun da Hatayspor’a transferinin ne denli yerinde bir karar olabileceği tartışılıyor.
Cemil Yıldız-

Exit mobile version