Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman…

Ankara’da, Bakanlar nezdinde gerçekleştirdiği

Ankara’da, Bakanlar nezdinde gerçekleştirdiği görüşmelere işaret eden ve “Medeniyetler şehri Hatay’ın ve değerli hemşehrilerimin taleplerini iletip, çözüm aradık” diyen Hüseyin Yayman, bir şeyin altını özenle çizdi:

Hatay’ımız için çalışmaya devam edeceğiz

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay’a yönelik yatırımlara ve projelere dair bilgi verirken, Ankara’dan Hatay’a dönüş yolunda buna dair bir paylaşım yaptı. “Hatay, her şeyin en güzeline layıktır” diyen Yayman, “Ömrümüzden uzun hayallerimiz için yollardayız! Ankara’da yoğun geçen mesaimizi tamamlayarak, güzel şehrimiz Hatay’a gelmek için yollardayım. Rabbim, bizi, Milletimize layık bir insan eylesin” dedi.
YOĞUN GÖRÜŞME
“Bu hafta ne yaptık” başlığında, yoğun temposuna dair bilgi veren Hüseyin Yayman, aralarında; Murat Kurum (Çevre ve Şehircilik Bakanı), Mehmet Kasapoğlu (Gençlik ve Spor Bakanı), Süleyman Soylu (İçişleri Bakanı),
Vedat Bilgin (Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı), Mustafa Varank (Sanayi ve Teknoloji Bakanı), Alpaslan Bayraktar (Enerji Bakan Yardımcısı) ve Ayşe Ayşin İşıkgece’nin (Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı) de olduğu Bakanlarla görüşmeler gerçekleştirdiğini ifade etti.
TALEPLER ANKARA’DA
“Salı, Çarşamba ve Perşembe günlerinde, Milletvekillerimiz ve bazı Başkanlarımızla, 5 Bakanımız ve 2 Bakan Yardımcımızla görüştük. Bakanlarımızın, heyetlerimize gösterdikleri yakın ilgi ve alaka İçin teşekkür ederim” diyen Yayman, “Medeniyetler şehri Hatay’ın ve değerli hemşehrilerimin taleplerini iletip, çözüm aradık. Rabbim, mahcup eylemesin” değerlendirmesinde bulundu.
Geride kalan hafta içinde çok sayıda heyeti TBMM’de ağırladığının da altını çizen, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, “Aşkınan koşan yorulmaz, diyerek, insanımız ve Hatay’ımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. -Cemil Yıldız-