AKP Adayı Yapar: Narlıca’ya Özel İlgi Göstereceğiz

AKP’nin Antakya Belediye Başkan adayı İbrahim Naci Yapar, Antakya-Narlıca mahallesine pozitif ayrımcılık yapılması gerektiğini belirtti. Seçim gezilerinde Yapar’ın mesajları şu şekilde: – “Seçimi kazandıktan sonraki ilk icraatımız Narlıca’ya kapalı semt pazarı projemiz olacaktır. Narlıca bizim kalemiz, pozitif ayrımcılığı hak ediyor. Merhum deprem şehidi başkanımız Mehmet Çil’in adını yaşatacak projeler de yapacağız.” – “#AvsuyuMahallesi” – “Milletvekilimiz […]

AKP’nin Antakya Belediye Başkan adayı İbrahim Naci Yapar, Antakya-Narlıca mahallesine pozitif ayrımcılık yapılması gerektiğini belirtti. Seçim gezilerinde Yapar’ın mesajları şu şekilde:

– “Seçimi kazandıktan sonraki ilk icraatımız Narlıca’ya kapalı semt pazarı projemiz olacaktır. Narlıca bizim kalemiz, pozitif ayrımcılığı hak ediyor. Merhum deprem şehidi başkanımız Mehmet Çil’in adını yaşatacak projeler de yapacağız.”

– “#AvsuyuMahallesi”

– “Milletvekilimiz Adem Yeşildal ve kanaat önderlerimiz ile birlikte, Güngörmüş ailesinin kıymetli büyükleri ile bir araya geldik. AK Partimizin #AntakyaİçinGerçekBelediyecilik anlayışı ile Antakya’mızı birlikte inşa edip ayağa kaldıracağız.”

– “Kardeşler mahallesi sakinlerinden Arzu Çekiç hamımın iftara misafiri olduk. Ramazan berekettir, paylaşmak ibadettir. Emeklerine sağlık, sofraları bereketli olsun. İftarımız sonrası Kardeşler mahallesi muhtarımız Ahmet Çetiner ile de bir araya geldik. Bizlere kapılarını, sofralarını açan, evlerinde ağırlayan Çekiç ailesine teşekkür ederiz.”

– “Antakya’mızda hiç kimseyi açta açıkta bırakmayacağız…”

– “Hükümetimizin hak sahiplerine yönelik konutları tamamlamasının ardından biz de Antakya Belediyesi olarak kendi imkanlarımızla sosyal konut üreterek uygun ödeme koşullarında vatandaşlarımızı ev sahibi yapacağız.”

– “Yapacağımız evler hemşehrilerimiz ile kurduğumuz gönül köprüleri kadar sağlam olacak. Antakya’mızı güvenli ve ucuz konutlarla buluşturmak için gece gündüz demeden çalışacak, Antakya’mızı geleceğe sağlam bir şekilde taşıyacağız.”

– “Gerçek belediyecilik için son 7 gün…” – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version