AKP de seçmeni Hatay’a taşıyacak

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri için önemli bir adım attı. Hatay dışında yaşayan vatandaşların da seçim günü gelip oy kullanabilmesi için özel bir uygulama başlattı. ‘İyi Günde de Beraberiz, Zor Günde de!’ adını taşıyan bu uygulama ile Öntürk, Hatay’ın geleceği için kenetlenme çağrısında bulunuyor. Öntürk’ün açıklamasına […]

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri için önemli bir adım attı. Hatay dışında yaşayan vatandaşların da seçim günü gelip oy kullanabilmesi için özel bir uygulama başlattı. ‘İyi Günde de Beraberiz, Zor Günde de!’ adını taşıyan bu uygulama ile Öntürk, Hatay’ın geleceği için kenetlenme çağrısında bulunuyor.
Öntürk’ün açıklamasına göre, bu uygulama ile Hatay dışında yaşayan vatandaşlar da seçim günü kendi şehirlerine dönerek oy kullanabilecekler. Bu adımın amacı, Hatay’ın geleceği için herkesin elini taşın altına koyması ve birlik içinde hareket etmesi.
Uygulama ile ilgili olarak yapılan açıklamada, ‘Burası bizim toprağımız, bizim şehrimiz. Biz, dün olduğu gibi bugün de beraberiz. El ele verip kenetleneceğiz! Sen olmazsan biz olmayız, Yeniden güçlü Hatay olmalıyız. Şehrine dön ve oyunu kullan! Hatay’ımızı birlikte ayağa kaldıralım.’ ifadelerine yer verildi.
DESTEK VE İRTİBAT
0535 230 9840
0536 990 6116 – Adil Yeşildağ-

Exit mobile version