AKP Hatay adayları açıklanacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Antakya Belediyesi başta olmak üzere 16 belediye adaylığı için incelemelere devam ediyor. Erdoğan konuşmasında, geçmiş dönemde başarılı olan isimlerle devam edileceğini, diğer ilçelerde ise köklü değişimlere gidileceğini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün saat 17.00’de AK Parti Genel Merkezi’nde Hatay için parti teşkilatıyla bir araya gelecek. Toplantıda, Hatay iline […]

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Antakya Belediyesi başta olmak üzere 16 belediye adaylığı için incelemelere devam ediyor.

Erdoğan konuşmasında, geçmiş dönemde başarılı olan isimlerle devam edileceğini, diğer ilçelerde ise köklü değişimlere gidileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün saat 17.00’de AK Parti Genel Merkezi’nde Hatay için parti teşkilatıyla bir araya gelecek. Toplantıda, Hatay iline kayıtlı MKYK üyeleri, genel merkez disiplin kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları, belediye başkanları, il-ilçe başkanları, ilçe kadın kolları, ilçe gençlik kollarından oluşan heyetle birlikte büyükşehir ve Hatay’ın 15 ilçesini kapsayan adaylara dönük temayül yoklaması gerçekleştirilecek.

Toplantının ardından yapılan değerlendirmelerle birlikte, AK Parti’nin Hatay Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan adayları yeni yıl öncesinde kamuoyuyla paylaşılacak. – Adil Yeşildağ-

Exit mobile version