AKP, Kırıkhan İlçe Gençlik Kollarına

Atamayla Başkan seçti Batuhan Soylar Kırıkhan ilçesinde, AKP’nin İlçe Gençlik Kolu Başkanlığına Batuhan Söyler getirildi. AKP Genel Merkezi talimatıyla, Batuhan Söyler, Kırıkhan İlçe Gençlik Kolu Başkanı oldu. Milletvekilleri ile Partili belediye başkanları, yeni Gençlik Kolu Başkanını tebrik edip kutlarken, özet olarak şu mesaj yayınlandı:“Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımızın tensipleriyle Kırıkhan Gençlik Kolları Başkanımız olan değerli […]

Atamayla Başkan seçti

Batuhan Soylar

Kırıkhan ilçesinde, AKP’nin İlçe Gençlik Kolu Başkanlığına Batuhan Söyler getirildi. AKP Genel Merkezi talimatıyla, Batuhan Söyler, Kırıkhan İlçe Gençlik Kolu Başkanı oldu. Milletvekilleri ile Partili belediye başkanları, yeni Gençlik Kolu Başkanını tebrik edip kutlarken, özet olarak şu mesaj yayınlandı:
“Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımızın tensipleriyle Kırıkhan Gençlik Kolları Başkanımız olan değerli Batuhan Soylar kardeşimize görevinde başarı dileriz. Görevi devreden Yunus Emre Can Başkanımıza da emek ve gayretleri için teşekkür ederiz.”
-Duygu Ertaş-

Exit mobile version