AKP ve Fakirlik, Türkiye’nin kaderi değil!

CHP İl Başkanı Özgün, “Açlık, yoksulluk, işsizliğin” gizlenmek istendiğine dikkat çekti: CHP Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, 81 milyonun yaşadığı açlık, yoksulluk ve işsizliğin suni gündemlerle kapatılmak istendiğini öne sürdü. Geride kalan “Saray’a kim gitti?” tartışmalarıyla, halkın çektiği ıstırabın ve sıkıntının saklanmak istendiğini öne süren CHP İl Başkanı Özgün’ün açıklaması şöyle: “Saray’a kim gitti, […]

CHP İl Başkanı Özgün, “Açlık, yoksulluk, işsizliğin” gizlenmek istendiğine dikkat çekti:

CHP Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, 81 milyonun yaşadığı açlık, yoksulluk ve işsizliğin suni gündemlerle kapatılmak istendiğini öne sürdü. Geride kalan “Saray’a kim gitti?” tartışmalarıyla, halkın çektiği ıstırabın ve sıkıntının saklanmak istendiğini öne süren CHP İl Başkanı Özgün’ün açıklaması şöyle:
“Saray’a kim gitti, tartışmasının arkasında gizlenmek istenen açlık, yoksulluk, işsizlik ve ekonomik krizdir.
Saray’a kimin gittiği halkımızın değil, AKP’nin sanal tartışması ve kirli tezgahıdır. Biz, Saray’a kimin gittiğiyle değil, açlık ve fakirlik nedeniyle intihar edenlerle ilgileniyoruz. Borç nedeniyle siyanürle topluca intihar eden ailelerle ilgileniyoruz. Açlık, yoksulluk, intihar olmasın istiyoruz. Genç işsizlikle, atanamayan öğretmenlerle, kadın cinayetleri ile toplumsal şiddetle ilgileniyoruz. İslamcılık adı altında, kendi zengin sınıfını yaratıp sınıf farklılığı yaratanlarla ilgileniyoruz. Lüks partilerde eğlenen burjuva AKP’lilerin, fakirlere sırt dönmeleriyle ilgileniyoruz. Ekmeğe, elektriğe, mazota, sebzeye, meyveye, kiraya gelen zamlarla ilgileniyoruz.
Saray’a kimin gittiği ile ilgili, ancak gündem değiştirmeye çalışan rantçılar ve halk düşmanları ilgilenir. AKP, başarısızlığını gizlemek için ‘cambaza bak cambaza’ diye şaşırtsa da, biz, halkın gündemiyle ilgilenmeliyiz.
AKP ve fakirlik, Türkiye’nin kaderi değildir!” Coşkun,

Exit mobile version