Akşener hastaneye kaldırıldı!

Millet ittifakı ile yolunu ayıran ve CHP yönetimini  sert şekilde eleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ateş, kusma, ağrı ve halsizlik şikayetiyle hastaneye gitti. Akşener’e viral enfeksiyon teşhisi konuldu. Akşener’in “Covid”  tanısıyla hastaneye yatırıldığı iddia edildi. Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Akşener’in viral bir enfeksiyon nedeniyle rahatsızlandığını duyurdu. Zorlu X hesabından  yaptığı açıklamada  “Genel Başkanımız […]

Millet ittifakı ile yolunu ayıran ve CHP yönetimini  sert şekilde eleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ateş, kusma, ağrı ve halsizlik şikayetiyle hastaneye gitti. Akşener’e viral enfeksiyon teşhisi konuldu. Akşener’in “Covid”  tanısıyla hastaneye yatırıldığı iddia edildi. Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Akşener’in viral bir enfeksiyon nedeniyle rahatsızlandığını duyurdu. Zorlu X hesabından  yaptığı açıklamada  “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in viral bir enfeksiyon geçirmesi sebebiyle yarın (25 Eylül Pazartesi) yapılacak Başkanlık Divanı toplantımız ve 26 Eylül Salı günü gerçekleştirilecek Eskişehir programımız ilerleyen bir tarihe ertelenmiştir. Saygılarımızla.” dedi.

Öte yandan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Akşener’i telefonla arayarak geçmiş olsun mesajı ilettiği öğrenildi. Akşener’in sağlık durumunun endişe verici olmadığı  belirtildi.

EVİNDE İSTİRAHETE ÇEKİLDİ

İYİ Parti Sözcüsü ve Medya İlişkileri Başkanı Prof. Dr. Kürşad Zorlu, Genel Başkan Meral Akşener’in sağlık durumuna ilişkin “Ülkemizde çok yaygın olduğu belirtilen viral enfeksiyon teşhisi ile hastanedeki muayenenin ardından Genel Başkanımız evinde istirahata geçti. İnşallah birkaç gün içerisinde çalışmalara başlayacak.” dedi.

Exit mobile version