Aksoy ümitli: “31 Mart birlikte daha güçlü olmak için bir şans”

CHP’nin Antakya belediye başkan adayı Hüseyin Aksoy, 31 Mart’ın daha güçlü gelişmiş Antakya yaratma adına bir şans olacağı görüşünde. Hafta sonunda değişik mahallelerde açık hava ve ev toplantılarında Dr. Hüseyin Aksoy’un mesajlarından ana başlıklar şöyle: “Serinyol’da kıymetli mahalle halkının konuğu olduk. -Antakya’mıza en iyi hizmeti sunmak için kararlı şekilde yürüyoruz. Sizlerin güvenini kazanmak, Antakya’mızı daha […]

CHP’nin Antakya belediye başkan adayı Hüseyin Aksoy, 31 Mart’ın daha güçlü gelişmiş Antakya yaratma adına bir şans olacağı görüşünde. Hafta sonunda değişik mahallelerde açık hava ve ev toplantılarında Dr. Hüseyin Aksoy’un mesajlarından ana başlıklar şöyle:
“Serinyol’da kıymetli mahalle halkının konuğu olduk.
-Antakya’mıza en iyi hizmeti sunmak için kararlı şekilde yürüyoruz. Sizlerin güvenini kazanmak, Antakya’mızı daha iyi bir geleceğe taşımak için hep birlikte çalışacağız. Bu seçim, birlikte daha güçlü olma vaktidir. Bunu başarabiliriz, başaracağız!

-Küçükdalyan Mahallemizde kıymetli mahalle halkıyla buluştuk. Sorunları paylaşıp çözüm arayışında birlikte yol aldık.
Kıymetli mahalle halkına teşekkür ederiz; birlikte daha güzel günler için sağlam adımlar atacağız
-HBB Başkanımız Lütfü Savaş, Milletvekilimiz Mehmet Güzelmansur, CHP İlçe Başkanımız Ümit Kutlu ile birlikte Ekinci’de hemşehrilerimizle birlikteyiz.
Sürdürülebilir projeler ve yenilikçi çözümlerle birlikte, hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmak için el birliğiyle çalışacağız.

-Karlısu Mahallemizde hemşehrilerimizle birlikteyiz. Projelerimiz ile geleceğe yönelik sağlam bir temel oluşturacağız.
Antakya’mızı doğru biçimde şekillendirmek, esnafın, emeklinin, öğrencinin her kesimin mutlu, huzurlu ve güvenli bir kentte yaşamasını sağlamak için her çalışmayı gerçekleştireceğiz.

* Bu muhteşem karşılama için teşekkürler Kuzeytepe!
Antakya’mızın yeniden inşası, gelişimi ve yaşam kalitesinin artırılması adına büyük bir heyecan ve kararlılıkla göreve hazırız.
Halkımızın bizlere olan inancı ve güveni ile 31 Mart’ta bunu başaracağız.

* Haraparası Mahallesi’nde birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz hemşehrilerimize teşekkür ederiz.
Bu güzel birliktelik ile çok güzel işler yapacağız. Antakya’mızda toplumsal dayanışmayı güçlendirerek herkesin daha iyi bir yaşam standardına ulaşmasını sağlamak en öncelikli hedefimiz olacak.” – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version