Aktivist Mustafa Gülek’in Antakya’da Bir Günü

Aktivist ve fotoğraf sanatçısı gönüllü Mustafa Gülek ilimiz Antakya ilçesinde depremden sonra geçirdiği bir günü sosyal medya hesabında paylaştı. Fotoğraf sanatçısı Gülek bu zor şartlarda bile Antakya’da orijinal mekanlar ve insanlar kefşedbilmiş. İşte sanatçı Gülek’in antakya’da bir günü : “ Antakya’da fotoğraf dersleri dışında ne yapıyorum? Öncelikle şunu söyleyim. Ufak bir kamp çadırında kalıyorum. TİP’li […]

Aktivist ve fotoğraf sanatçısı gönüllü Mustafa Gülek ilimiz Antakya ilçesinde depremden sonra geçirdiği bir günü sosyal medya hesabında paylaştı.

Fotoğraf sanatçısı Gülek bu zor şartlarda bile Antakya’da orijinal mekanlar ve insanlar kefşedbilmiş. İşte sanatçı Gülek’in antakya’da bir günü : “ Antakya’da fotoğraf dersleri dışında ne yapıyorum? Öncelikle şunu söyleyim. Ufak bir kamp çadırında kalıyorum. TİP’li arkadaşlar sağ olsun. Kalacak yer sorununu onlar halletti. Sabah kahvaltıyı, cafe akademi de yapıyorum. Tost kesinlikle burada yenir. Sahibinin çok ilginç bir hikayesi var. Depremden sonra yaşamı tamamen değişmiş. Çağatay genç bir arkadaş. Akşamları da, kokteylleri meşhur. Bunun için uğruyorum. Adresi de yazayım. Defne, sevgi parkı, Gebze alışveriş merkezi. No 37 cafe akademi. Uğrayın derim. Bazen teorik eğitimleri de burada yapıyorum. En azından gölge ve çay var. Böyle işte:) Antakya/ Defne”

Exit mobile version