Akut Vakfından Hatay’a iki okul

Türkiye’nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri olan AKUT Vakfı, 6 Şubat depremlerinin ardından başlattığı dayanışma projelerine bir yenisini ekliyor. Vakıf, destekçilerinin katkılarıyla inşa edilen iki yeni okulu, Hataylı çocukların hizmetine sunmak üzere Antakya ilçesinde gerçekleştirilecek törenle açıyor. Serinyol Mahallesi’nde bulunan Serinyol İlkokulu ve Serinyol Ortaokulu ile Maşuklu Mahallesi’nde yer alan Maşuklu İlkokulu, 5 Şubat […]

Türkiye’nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri olan AKUT Vakfı, 6 Şubat depremlerinin ardından başlattığı dayanışma projelerine bir yenisini ekliyor. Vakıf, destekçilerinin katkılarıyla inşa edilen iki yeni okulu, Hataylı çocukların hizmetine sunmak üzere Antakya ilçesinde gerçekleştirilecek törenle açıyor. Serinyol Mahallesi’nde bulunan Serinyol İlkokulu ve Serinyol Ortaokulu ile Maşuklu Mahallesi’nde yer alan Maşuklu İlkokulu, 5 Şubat 2024 tarihinde düzenlenecek iki ayrı açılış törenleriyle resmi olarak hizmete girecek.

Serinyol Mah., Paksoy Sok. No: 1   bulunan Serinyol İlkokulu ve Serinyol Ortaokulu’nun açılışını 5 Şubat 2024 tarihinde saat 10.00’da gerçekleştirecek.

Maşuklu Mah., Kayarlar Cad., No: 4 bulunan Maşuklu İlkokulu yine aynı gün saat 13.00’te açılışı yapılacak. (Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version