AKUT ve Arsuz Belediyesi’nden iş birliği

Arsuz Belediyesi, AKUT Vakfı ve Arsuz İlçe Sağlık Müdürlüğü, Karaağaç Övündük Mahallesi’nde yeni bir sağlık ocağı yapılması için iş birliği protokolü imzaladı. Kahramanmaraş depreminin ardından afet bölgelerine odaklanan ve insani yardım malzemeleri gönderen AKUT, bölge halkına ve arama-kurtarma ekiplerine yönelik birçok proje gerçekleştirmiştir. Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, sağlık ocağı protokolüne imza atarak, projenin özellikle […]

Arsuz Belediyesi, AKUT Vakfı ve Arsuz İlçe Sağlık Müdürlüğü, Karaağaç Övündük Mahallesi’nde yeni bir sağlık ocağı yapılması için iş birliği protokolü imzaladı.
Kahramanmaraş depreminin ardından afet bölgelerine odaklanan ve insani yardım malzemeleri gönderen AKUT, bölge halkına ve arama-kurtarma ekiplerine yönelik birçok proje gerçekleştirmiştir. Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, sağlık ocağı protokolüne imza atarak, projenin özellikle Övündük mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi. Üstün, “Hatay’da Hayata Devam” diyerek çalışmalarını sürdüren AKUT yöneticilerine de teşekkür etti.

Exit mobile version