Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ali Fırat imza attı

Hatayspor, PTT 1. Lig’de

Hatayspor, PTT 1. Lig’de mücadele eden Elazığspor’un stoperi Ali Fırat Okur’a imza attırdı ve kadrosuna kattı. Transferde, Genel Koordinatör Gökhan Zan’ın büyük katkısı var.

Bordo-Beyazlı ekibin yeni transferi, geçen sezon Manisaspor, bu sezon da Elazığspor forması altında PTT 1. Lig’de tam 27 maçta forma giydi. 1993 doğumlu olan Stoper Ali Fırat Okur, İzmir doğumlu ve futbola İzmir Foçaspor’da başladı. 2008 yılında Manisaspor’da profesyonel futbol yaşamına başladı, 2015 yılına kadar da Manisaspor’da forma giydi. Daha sonra Elazığspor ve Bayrampaşa formalarını giyen Ali Fırat Okur, bu sezon yeniden eski takımı Elazığspor’a döndü.

Hatayspor’un yeni stoperi Ali Fırat, bugüne kadar U-21’de 100 maç, Kupa’da 15 maç, 2. Lig’de 10 maç, PTT 1. Lig’de 27 maç ve Kupa maçları olmak üzere toplam 168 maçta forma giydi. Bu sezon ise Elazığspor forması altında toplam 13 maçta ilk 11’de yerini aldı.Transferde büyük rol oynayan Genel Koordinatör Gökhan Zan, yaptığı açıklamada, “Teknik Direktör Fatih Kavlak’ın isteği doğrultusunda savunma bölgesine oyuncu alarak, stoper mevkisindeki eksikliğimizi kapattık” dedi. Kulübün 2. Başkanı Aydın Toksöz de, ara transfer döneminde takıma önemli oyuncular aldıklarını ifade ederek, “Lig’in ikinci yarısında artık daha başarılı sonuçlar bekliyoruz. Hocamızın bizden talep ettiği oyuncuları aldık. Taraftarımızın gurur duyacağı bir takım oluşturduğumuz için mutluyuz. İnşallah sezon sonunda hep birlikte sevinç yaşayacağımız sonuçlara imza atacağız” dedi. -Cemil Yıldız-