Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ali Gezgin teşekkür etti

Defne ilçesinde CHP İlçe

Defne ilçesinde CHP İlçe Yöneticisi olan Ali Gezgin, önceki günkü devir teslim ile bu görevinin sona erdiğini, gelecekle ilgili çalışmalarını ise sürdüreceğini bildirdi.
Tiyatro sanatçısı olarak da tanınan, CHP’nin Defne İlçesi Parti Eğitmenliğini yürüten Ali Gezgin, görev devir teslimi sonrası şu mesajı verdi:
“22 Aralık pazar günü yapılan ilçe kongremizin ardından Çarşamba günü yapılan devir teslim töreniyle, CHP Defne İlçe Başkan Yardımcılığı görevim sona erdi. Yeni İlçe Başkanımız Sayın Akın Parlakyıldız’a ve yönetimine bir kez daha başarılar diliyorum.
Yeri geldi, Partimin bayrağını direklere, afişlerini duvarlara astım, yeri geldi anons yaptım, yöneticilik yaptım, Parti Okulu Eğitmenliği yaptım, koordinasyon ekibinde yer aldım. Kısacası, sahalarda ter döktüm ve ülkem, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını yaşayana kadar da ter dökmeye devam edeceğim.
Üyesi olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partimin ve ilçemizin hizmetkarı olacağım. Çünkü biliyorum ki, bu bir bayrak yarışıdır ve kişiler gelip geçidir. Baki olan, Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bugüne kadar olduğu gibi, bir telefon kadar uzağınızda ve her zaman yanınızda olmaya devam edeceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın.
Şimdiye kadar destek olan, omuz veren ve kongre sonrasında arayan yanımda olan herkese çok teşekkür ederim.
Bu süre zarfında, istemeden de olsa birini kırdıysam özür dilerim. Herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” -Yusuf Cemil Karaçay-