Ali Karasu Sergisi 1-3 Temmuz’da

Defne Belediyesi sanatsal etkinliği olarak, Defne Gençlik Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı “Ali Karasu ve Öğrencileri Karma Resim Sergisi“, 1 Temmuz Cuma günü açılıyor. Sergi, Antakya Palladium AVM’de oluşturulurken, açılışı da 1 Temmuz Cuma günü saat 13.00 olarak duyuruldu. Tüm sanatseverlere açık tutulan sergi, 3 gün süreyle izlenebilecek. Ali Karasu ile beraberinde […]

Defne Belediyesi sanatsal etkinliği olarak, Defne Gençlik Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı “Ali Karasu ve Öğrencileri Karma Resim Sergisi“, 1 Temmuz Cuma günü açılıyor. Sergi, Antakya Palladium AVM’de oluşturulurken, açılışı da 1 Temmuz Cuma günü saat 13.00 olarak duyuruldu. Tüm sanatseverlere açık tutulan sergi, 3 gün süreyle izlenebilecek.

Ali Karasu ile beraberinde çalışıp sergide eseri olan imzası olan ressamlar şunlar:

Serden Bellur, Selma Güvercinci, Cavidan Küçükrecep, Ayten Cömert, Bedii Aşkar, Filiz Oduncu, Hediye Eskiocak, Rümeysa Tekin, Yademin Kababıyık, İlknur Ateş, Pınar Kababıyık, Yasemin Altınöz, Figorya Dağlı, Sultan Ateş, Semra Uzun, Ebru Öztürk, Müfide Çağlar, Nihal Ceylan, Gülseren Diyapoğlu, Esla Tüfenkçi.

-Haber Merkezi-

Exit mobile version