Ali Yalçın Hatay’a geldi

Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, hafta içinde ilimize geldi. Ali Yalçın, Memur-Sen Hatay il Temsilcilik binasında teşkilat yönetici ve üyeleri yanı sıra Yayladağı ilçesindeki Eğitim bir sen gecesinde üyelerle bir araya geldi. Genel başkan Ali Yalçın’ın Hatay’a gelişini değerlendiren Eğitim Bir Sen Hatay şube başkanı İsmail Bayrakdar şöyle dedi: “Depremin […]

Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, hafta içinde ilimize geldi. Ali Yalçın, Memur-Sen Hatay il Temsilcilik binasında teşkilat yönetici ve üyeleri yanı sıra Yayladağı ilçesindeki Eğitim bir sen gecesinde üyelerle bir araya geldi.
Genel başkan Ali Yalçın’ın Hatay’a gelişini değerlendiren Eğitim Bir Sen Hatay şube başkanı İsmail Bayrakdar şöyle dedi:
“Depremin 3. günü Hatay’a gelerek bizleri yalnız bırakmayan genel başkanımızın tekrar Hatay’a gelip teşkilatımızla buluşması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Her iş kolumuzun yaşadığı sıkıntılar başkanlarımız tarafından teker teker dile getirilerek çözüm önerileri konusunda atılacak adımlar birlikte değerlendirilmiştir.
Şehrimizdeki Eğitim, sağlık, barınma, ulaşım, deprem tazminatı, kira yardımları ,depremden etkilenen kamu çalışanlarının tayini gibi konular ana gündem maddeleri idi.
Hatay Memur Sen teşkilatı olarak Genel Başkanımız Sayın Ali Yalçın’ın yapmış oldukları bu ziyaretin Şehrimize, milletimize ve kamu çalışanlarına hayırlar getirmesini diliyorum kendilerine de teşekkür ediyorum.”-Adil Yeşildağ-

Exit mobile version