Ali Yolcu Çıldırdı!

HRT Akdeniz TV Ana Haber Sunucusu Ali Yolcu, Hatay’a depremden beri yeterince yardım gelmediğini belirterek protesto amaçlı soyundu. Yayını sadece atlet ile sürdüren Ali Yolcu, sesini uzaklara duyurabilmek için bunu gerçekleştirdiğini belirterek, ” Depremden beri sesimizi duymadılar, defalarca bağırdık, çağıdık. Türkçe söyledik olmadı, Arapça söyledik olmadı. Kürtçe söyledik olmadı. Bizi anlamadılar, Hatay’a yardım etmek istemediler […]

HRT Akdeniz TV Ana Haber Sunucusu Ali Yolcu, Hatay’a depremden beri yeterince yardım gelmediğini belirterek protesto amaçlı soyundu.

Yayını sadece atlet ile sürdüren Ali Yolcu, sesini uzaklara duyurabilmek için bunu gerçekleştirdiğini belirterek, ” Depremden beri sesimizi duymadılar, defalarca bağırdık, çağıdık. Türkçe söyledik olmadı, Arapça söyledik olmadı. Kürtçe söyledik olmadı. Bizi anlamadılar, Hatay’a yardım etmek istemediler bende o yüzden böyle yapıyorum ” dedi.

Daha sonrasında sosyal medya hesabından bu görüntüyü paylaşan Yolcu, “Ve Ben Ali Yolcu Çıldırdım artık yüzünüzü Hatay’a çevirin, biz nefes nefes ölüyoruz’ diyerek isyanını bir kez daha duyurdu. Paylaşım altına gelen yorumlarda ise HRT Ana haber sunucusuna destek yağdı.

Exit mobile version