Defne ilçesine bağlı Subaşı Mahallesi’nde yaşayan Güler ailesinin acısı, cenaze töreninde bir kez daha hissedildi. Ece Güler’in naaşı, sabah saat 10.00’da ailesinin evinden alınarak yakınları, mahalle sakinleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı.
Ev önünde helallik alınmasının ardından kılınan cenaze namazı sonrası oluşturulan kortej, Defne ilçesindeki Sümerler Asri Mezarlığı’na hareket etti. Genç kızın naaşı, saat 11.00 sıralarında gözyaşları ve dualar eşliğinde burada toprağa verildi.
Cenaze törenine katılan aile yakınları ve vatandaşlar büyük üzüntü yaşarken, Ece Güler’in zamansız vefatı sevenlerini derinden sarstı. Almanya’da yaşanan yangın faciasının ardından memleketine getirilen genç kız, gözyaşları arasında ebediyete uğurlandı. Türkiye ile Almanya’daki yakınları ise acı kaybın yasını tutmaya devam ediyor.
