Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altay-Hatayspor Maçı Taraftar Yorumları

Hatayspor’un, muhteşem bir oyun

Hatayspor’un, muhteşem bir oyun sonunda kazandığı 2-1’lik Altay maçı ile ilgili Bordo-Beyazlı taraftarların yorumlarından özet paylaşımlar şöyle oldu:

Uğur Dağlıoğlu: Şehre yeniden mutluluk geldi. Yalnız, bir abinin tespiti çok güzel… “Galipsen Hataysporlusun, mağlupsan Romalı!”

Mehmet Dönmez: Harika bir futbol oynatan Ömer Hocamı, ekibini ve futbolcularımızı canı gönülden tebrik ederim. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Muhammet Mert kardeşimize armağan olsun. Takım galip gelince, dünya daha bir güzelleşiyor. Tebrikler.

Ahmet Tunbul: Başarılar dilerim, tebrikler takımım, Hatayspor.

Önal Sekip: Hatayspor’umuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Hüseyin Sabancılar: Çok iyi ve anlamlı bir galibiyetle stadın açılışını yaptık. Alsancak Stadyumu, Altay Spor’a hayırlı olsun. Tebrikler  Hatayspor’um.

Kenan Özdinç: Tebrikler. Takım çok iyiydi, maşallah. Fatih Kurucuk’a parantez açalım! Mükemmeldi ve milli takımı bu çocuk gerçekten hak ediyor. Helal olsun.

Yasin Sayan: Özlenen Hataysporum tekrar sahalarda! Yağmurda, çamurda, her yerde desteklemeye devam edeceğiz. Kaybetsek de, bugün oynadığımız futbolla kaybedelim. Biz, bugün çok mutlu olduk. Teşekkürler bizim çocuklar.

Re Be Ca: Tebrikler size.

Hıdır Baba: Tüm takımı tebrik ederim. Darısı gelecek maçlara.

Ali Cihangir: Yediğimiz gol öncesi faul vardı. Üstelik futbolcumuz yerde yatıyordu. Topu dışarı atmadılar! Centilmenlik dışıdır…

Murat Karabulut: Tebrikler  takım, tebrikler Fatih Kurucuk. Bir asist ve 0 hata ile oynadı.

Salih Kalyoncu: Çok büyüksün Hatayspor’um.

Osman Gökçe: Tebrikler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

İbrahim Ustaoğlu: Tebrikler, hayırlı olsun.

Tunç Demiri: Haftaya da galibiyet bekliyoruz.

Mustafa Balıkçı: Bu fotoları özledik. Başarılar Hatayspor’um.

İbrahim Çetinkaya: Bravo takım. İyi günde de, kötü günde de hep yanındayız Hatayspor’um.

Abdullah Demir: Açılıştan sonra künefe iyi gider.

Nevfel Reyhanoğulları: Tebrikler  Hatayspor, yolunuz açık olsun, başarılar dilerim.

Ufuk Doğruca: Ömer Hocam, tebrikler.

Bekir Sıtkı: Bordo renkli formayı unutmuştuk.

Erhan Çam: Bekle bizi Trabzon, geliyoruz biletini kesmeye…

MuRaT CaSiO: Bravo Hatayspor, bravo. Geçen hafta hakemle 1 puan alanlara dersini verdiniz. Cüneyt Çakır yok, Altay’a puan da yok!

Levent Serap Errolan: Tebrikler asi çocuklar, tebrikler Ömer Hocam.

Şefik Kartal: Harikasınız.

Burak Okyay: Trabzon’da, bordo formayla oynayalım.

Ali Şanlı: Tüm teknik ekip ve futbolcuları tebrik ederim, çok önemli bir galibiyet. Bu sayede biraz nefes aldık. Bundan sonraki maçlarda başarılar dilerim. Hepsi önemli maçlar. Umarım, puan kayıpları yaşamayız.

Abdurrahman Nazan Çiloğlu: Çok şükür, kötü gidişata son verdik inşallah. Ömer Hocam ve ekibine başarılar diliyorum. İyi ki bizimle birlikteler.

Süleyman Cemali: Gayet iyi oynuyoruz. Oyuncular sakin olmalı. Sackey, kırmızı yiyebilir. Çok tepki veriyor. Hakem, bütün ikili mücadeleleri Altay’dan yana kullanıyor. Ribeiro, Traore’nin yerini tutamıyor. Merkezden hücumları organize edemiyor. Dylan Saint Louis, baktı Ribeiro yapamıyor, kanattan içeri kat edip hücum organizasyonu yapmaya çalışıyor. Adekugbe, sol bek, ama sol açıkta olduğunu hatırlaması lazım. Sadece top Altay’da iken savunma değil, takımı hücuma çıkarmayı da bilmesi lazım. Çok fazla geriye geliyor.

Tcilmettin Capo: Diouf’un penaltı kaçırması iyi olmadı, hanesine gol yazılmadı! Morali biraz bozuk geldi, ama gene iyi oynadı.

Şükrü Yılmaz: Tebrikler Hatayspor. Allah, başarılarını daim eylesin.

Hikmet Güzel: Lig, uzun soluklu bir maratondur. Her takım, güçlü ve savaşçıdır. 3 büyükler diye lanse edilen takımların Anadolu takımlarına nasıl yem oldukları malumumuzdur. Böyle bir ligde, küçük bir bütçe ile kurulan, oldukça dar kadrolu takımımız, olağanüstü bir başarı yakalamış, 2. sıraya yerleşmiştir. Yönetimimiz ve Ömer Hocamız başta olmak üzere, bütün oyuncularımızı, avuçlarımız kanayana kadar alkışlamamız gerekirken, ne yazık ki futbol fukarası bazı arkadaşlar, takımın yenilgilerinde, haksız ve vicdansız saldırılar yapıyorlar. Bugün Altay’ı yendik, yarınki maçı kaybedebiliriz. Ama her koşulda takımımızı desteklemek durumunda olmalıyız. Taraftarlığın gereği budur. Sonsuz saygılarımla.

Halit İpek: Tebrikler.

Zekeriya Yiğit: Trabzon’u da yendik mi, tadından yenmez.

Hamza Başaran: Ribeiro, ayağında çok top tuttu, geriye pas attı. Diouf’un penaltı pozisyonunu çözmüşler! Penaltı vuruşunu değiştirmeli! Ayağınıza sağlık. 3 puan bizim, lakin önümüzde iki zorlu maç bizi bekliyor. Trabzonspor’a karşı çok mücadele edeceğiz.

Ahmet Zeytli: Tebrikler Hatayspor, tebrikler Ömer Erdoğan Hoca.

Titus Yapı İzmir: İzmir’den selamlar… Hataylı olarak gurur duydum. Teşekkürler bizim takıma.

Ahmet Özay: Hem de çok güzel bir oyunla…

Kenan Dönmez: Tebrikler.

Kazım Zorkun: Galibiyet moral oldu. Anlamakta zorlandığım, Ribeiro iyi oyuncu, ama topu bu kadar ayağında tutmak taktik midir? Pasları cımbızla veriyor, bu durumda baskı yiyoruz.

Caner Özkan: Ruben Ribeiro, maestro… Yalnız ayağında çok top tutuyor. Devre arasında takviye şart.

Nazim Harnuboğlu: Bunun, mutlaka yedeği olmalı. Oynamadığı zaman, takım ölü gibi!

Yılmaz Keskin: Moderatör, maçın yıldızı! Bugün, 2.yarıda oyuna giren, bir gol attırıp bir penaltı yaptıran, takıma hareketlilik getiren, sağdan yaptığı bindirmelerle çok etkili olan Lobianidze… Tebrikler!

Hasan Yüzgüleç: Benim gözümde çok kaliteli bir kardeşimiz. Ayaklarına sağlık. Haydi hatayspor’um…

Zekeriya Coşkun: Bu adam, oyuna ikinci yarıda hamle adamı olarak girerse, çok daha etkili olacağına, skoru değiştireceğine inanıyordum. Nitekim, benim haftalardır düşündüğümü de Hoca bugün uyguladı ve çok şükür üç puan geldi. Bu takımda, Ribeiro’nun penaltı vuruşlarına çalışıp, penaltıları atması lazım. Trabzon’a da kazanmak için gitmeliyiz. Başarılarının devamını sabırsızlıkla bekliyorum, Hataysporumuzun. Şampiyonluk Hatay’a yakışır.

Kemal Yıldırım: Sırada Trabzon! İlk yenilgiyi bizden alacak inşallah.

Mustafa Karabay: Lider Trabzon’u parçalamalıyız, gücümüzü göstermeliyiz. Şuan 2.yiz belki, ama bir Trabzon galibiyeti sonrası tatlı hayallere dalarız.

Murat Lek: Trabzon’a karşı puan veya puanlar alacağımıza yürekten İnanıyorum. Bu oyunu oynasın, Trabzon’u yener! Bugün, farkı kaçırdık.

Esat Kayışkanat: Tebrikler  takım.

Yusuf Tahra: Lobjanidze, tam dakikalarında oyuna girmeli, bugün gibi.

Aycan Ray: Tebrikler  Lobjanidze.

Memet Tekerli:

Cemil Tunç: Tebrikler, Antalya’dan…

Mehmet Abdullah Sener: Tebrikler Hatay, ama… Ömer Hoca’nın da futbolculara biraz anlatması lazım, gereksiz yere çok kart görüyorlar!

Mehmet Cuma Berber: Tebrikler, Akdeniz yıldızına.

Mehmet Durmuş Kıraç: Herkese iyi geceler, teşekkürler Hatayspor. İyi bir moralle uyuyacağız.

Mustafa Tuna: Güneyin yıldızı Hatayspor, gümbür gümbür geliyor.

Bilal Bayram: Keşke Mame Diouf da penaltıyı atsaydı, plakayı yazdırırdık!

Ahmet Sürmüş: Oyun sistemi ve değişiklikler yerinde oldu. Bu sefer kim iyiydi desen… Hepsi derim! Dylan Saint-Louis geri döndü. Biraz daha çalışırsa, iyi yerlere gelir. Sackey’in de bu yoklukta, orta saha ve defansa yardımı büyük oldu. Burak ve Fatih de kendine geldi.

Hasan Kabakulak: Tebrikler. Büyük Başkanımıza teşekkürler. Hatayspor’umuza başarılar diliyorum.

Rahim Sevinç: Tebrikler İzmir’den. Muhteşem galibiyet.

Sıtkı Başlık: Tebrik ediyorum.

TC Leman Toma Kuseyri: İnanmak, çalışmak ve başarmak…

Ibrahim Karşit: Güzel bir çıkış oldu, Hatayspor. Teşekkürler.

TC Mehmet Kaya: Tebrikler

Hakan Yoğurtçu: İstikrarlı bir şekilde başarı devam ediyor. Tebrikler. Kısmetse, şampiyon olur inşallah.

Abdurrahman Türk: Tebrikler, başarılarının devamını diliyorum.

İbrahim Sefer Sayı: Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ederim.

Halit Kaya: Tebrikler.

Ahmet Okur: Tebrikler.

Sefire Taş: Tebrikler.

Bedia Güleryüz: Tebrikler.

Kubilay Güçlü: Tebrikler.

Mehmet Aracı: Tebrikler.

Fatma Saklar: Teşekkürler, tebrikler… Yürekten kutluyorum sizi.

Gamiz Şabanoğlu: Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Güzel insanlar, yolunuz açık, bahtınız açık olsun.

Aydin Duman: Süper oynadık bugün, maşallah.

Mehmet Cangüder: Deplasman fırtınası Hataysporumuz, gurur duyuyoruz…

Mustafa Yücedal: Sırada Trabzon var. İnşallah oradan da üç puanla döneceğiz.

Nihat Mıdık: Başarılar dilerim dostum.

İmdat Aracı: Allah esirgersin sizleri.

Hüseyin Sürmeli: Süper oldu yengem!

Fırat Özçelik: Dün İddaa bayisinin yanından geçiyordum. Arkadaşları gördüm. Herkesin elinde kalem, bana “Altay ve Atakaş Hatayspor ne yapar” diye sordular. Direk “Hatay” dedim, ama yorumcular “1 veya 0” diyor. Ben de Hataylı olarak, “2”, yani “Hatay” dedim ve dünkü galibiyeti aldık.

Ahmet Sürmüş: Çoğu futbolcu ne yapması gerektiğini bildi. 1-0 geriden gelip maçı çevirmek kolay değil.  Valla ben en çok oynanan futbol ve mücadeleden memnun kaldım.  Dünkü galibiyet için ve güzel bir futbol ziyafeti bize yaşatan Sayın Lütfü Savaş ve Ömer Bey’e teşekkürler.

Türker Özkaya: Neymiş! “SABA”, hamle oyuncusuymuş! Tebrikler Hatayspor.

Arif Babür: Dün akşam oynanan Altay maçında ilk defa denenen bir sistemde başarılı olundu. Tribünlerin sesine kulak veren Ömer Hoca ve ekibi, takım için de köklü bir değişiklik gerçekleştirdi. Kazanılan 3 puandan ziyade, takım içerisinde gol sevinçlerinde, yedek kulübesi ve saha içerisinde ter döken futbolcuların birbirine kenetlenmesi, takım içerisinde özlenen ruhun geri sağlanması, taraftarları ve camiayı mutlu etti. Lakin görülmesi gereken bir şey var… Maç maç sistem değişecekse, bu sisteme ayak uyduracak, Süper Lig’i tanımış futbolculara ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Bu konuda, devre arası transfer döneminde yönetimin elini taşın altına koyması gerek.