Altay’dan gençlerin geleceği için destek çağrısı

Türkiye Muhtarlar Sendikası Başkanı Mustafa Altay, yaptığı yazılı basın açıklamasında gençlerin kötü alışkanlıklardan arındırılması için yerel yönetimlerin ve muhtarların daha aktif rol alması gerektiğini belirtti. Altay, “Gençlerimizin uyuşturucu kullanımı gibi kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları için belediyelerden en önemli beklentimiz, yerel yönetimler olarak gençlerimize istihdam, kültür, eğitim, sanat ve spor alanlarında teşvik edici çalışmalar yapmalarıdır,” dedi. Uyuşturucu […]

Türkiye Muhtarlar Sendikası Başkanı Mustafa Altay, yaptığı yazılı basın açıklamasında gençlerin kötü alışkanlıklardan arındırılması için yerel yönetimlerin ve muhtarların daha aktif rol alması gerektiğini belirtti.
Altay, “Gençlerimizin uyuşturucu kullanımı gibi kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları için belediyelerden en önemli beklentimiz, yerel yönetimler olarak gençlerimize istihdam, kültür, eğitim, sanat ve spor alanlarında teşvik edici çalışmalar yapmalarıdır,” dedi.
Uyuşturucu kullanımının günümüzde gençler arasında arttığını belirten Altay, “Bu soruna çözüm bulmak ve gençlerimizi desteklemek için bir an önce harekete geçilmelidir. Gençlerimizin uyuşturucu müptelası ve kötü alışkanlıklardan kurtarılması, toplumumuza kazandırılması bizim en büyük arzumuzdur. Bu şekilde, gençlerimiz ülkemize daha yararlı bireyler haline gelecektir,” ifadelerini kullandı.
Son 30 yılda teknolojinin ve tıbbın hızla gelişmesine rağmen, kötü alışkanlıklardan etkilen gençlerin sayısının arttığını dile getiren Altay, “Bu durum hem bireyler hem de ülkemiz için büyük bir üzüntü kaynağıdır. Yapılacak çalışmaların hem topluma hem de ülkemize büyük yarar sağlayacağına inanıyorum. Yerel yönetimler tarafından başlatılacak bu çalışmalara muhtarlarımız da destek sağlayabilir,” şeklinde konuştu. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version