Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altın Taç, Yılın En’lerini seçti, ödülleri verdi:

Güzelmansur’a “Yılın Milletvekili” Ödülü

Güzelmansur’a “Yılın Milletvekili” Ödülü

Altın Taç Ödülleri, törenle sahiplerini buldu. Törene siyaset, sanat ve iş dünyasının tanınmış simaları katıldı. CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, ‘Yılın Siyasetçisi’ ödülüne layık görülen isim oldu. Gecede Hande Yener ‘Yılın Pop Kadın Sanatçısı’ ödülünü alırken, ‘Yüzyılın Divası’ ödülüne ise Bülent Ersoy layık görüldü. Ersoy, ödülü kabul etmeyerek, hocası olarak gördüğü Müzeyyen Senar’ın mezarına götüreceğini söyledi.
İstanbul Sarıyer’de geçtiğimiz hafta gerçekleşen törende, Altın Taç kuruluşu, alanlarında önde gelen kuruluş ve isimleri ödüllendirirken, Hatay CHP Milletvekili Mehmet Güzelmansur, kendisine verilen ödül sonrası, “Bu ödül Hatay’ın” başlıklı şu paylaşımı yaptı:
“Sayın Hande Yener’den Sayın Bülent Ersoy’a kadar; sanat, siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri ile bir araya geldiğim İstanbul’da düzenlenen Altın Taç Yılın En’leri Ödül Gecesi’nde şahsıma verilen ‘Yılın Milletvekili’ ödülünü, başta kıymetli hemşehrilerim ve ailem olmak üzere; ülkemizin huzuru, mutluluğu için aydınlık bir Türkiye özleminde mücadele veren Partimizin Hatay’da ki tüm üyeleri adına aldım. Beni bu ödüle layık gören Altın Taç ailesine ve yurttaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” -Cemil Yıldız-