Altınözü Festivali’nde 100 Bin TL’lik ödüller sahiplerini bekliyor

Bu yıl 8’incisi düzenlenecek olan Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali’nde yarışmalar ve ödüller belli oldu. Festivalin ilk günü olan 26 Ekim Cumartesi günü üç farklı yarışma gerçekleştirilecek. İlk olarak saat 13.45’te Altınözü Savrani Kafe’de zeytin kırma yarışması düzenlenecek. Yarışmada birinciye 15 bin, ikinciye 10 bin, üçüncüye ise 5 bin TL para ödülü verilecek. Ardından […]

Bu yıl 8’incisi düzenlenecek olan Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali’nde yarışmalar ve ödüller belli oldu. Festivalin ilk günü olan 26 Ekim Cumartesi günü üç farklı yarışma gerçekleştirilecek.
İlk olarak saat 13.45’te Altınözü Savrani Kafe’de zeytin kırma yarışması düzenlenecek. Yarışmada birinciye 15 bin, ikinciye 10 bin, üçüncüye ise 5 bin TL para ödülü verilecek. Ardından saat 15.30’da, yine Savrani Kafe’de zeytin yeme yarışması yapılacak. Bu yarışmanın ödülleri de aynı olacak; birinciye 15 bin, ikinciye 10 bin, üçüncüye 5 bin TL para ödülü takdim edilecek. Her iki yarışmaya katılmak isteyenler, Altınözü Belediyesi Kültür Evi’ne başvuru yapabilecek.
Festivalin ilk günü saat 14.35’te, en güzel traktör süsleme yarışması düzenlenecek. Yarışma, 15 Temmuz Milli İrade Parkı Yöresel Ürünler Pazarı önünde gerçekleştirilecek. Birinciye 15 bin, ikinciye 10 bin, üçüncüye ise 5 bin TL ödül verilecek. Başvurular Altınözü Belediyesi Kültür Evi’nde alınacak.
Festivalin ikinci günü olan 27 Ekim Pazar günü ise zeytinyağlı yemek yarışması düzenlenecek. Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda saat 10.30’da başlayacak olan yarışma, 3 farklı kategoride yapılacak. Birinciye 20 bin, ikinciye 15 bin, üçüncüye 10 bin TL ödül verilecek. Yarışmaya katılmak isteyenler, Altınözü Belediyesi Kültür Evi’ne kayıt yaptırabilecek.

Exit mobile version