Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altınözü ilçesinde iyi işler yapılıyor

Kaymakam eşi, ev ev

Kaymakam eşi, ev ev dolaşıp kadınları sağlık seminerlerine davet ediyor

Altınözü Devlet Hastanesi sağlık ekipleri, “meme kanseri” konusunda bilgilendirme toplantısı düzenlerken, İlçe Kaymakamı Bü-lent Uygur’un eşi Gülşen Uygur ise ilçede kapı kapı dolaşarak ka-dınları sağlık konusunda bilinçlen-direcek etkinliklere davet ediyor.
İlçe Kaymakamı Bülent Uygur’un eşi Gülşen Uygur ve İlçe Belediye Başkanı Rıfat Sarı’nın eşi Meryem Sarı, Altınözü Devlet Hastanesi sağlık ekipleri tarafından Avuttepe Mahallesi’nde düzenlenen Meme Kanseri Bilgilendirme Toplantısı’na katılan öncü isimler oldu. Avuttepe Mahallesi’nde düzenlenen Meme Kanseri Bilgilendirme Toplantısı’nda, Doktor Merve Külahlıoğlu, “meme kanserinde erken teşhisin önemi, hastalıkla mücadele ve süreçleri”, Diyetisyen Fatıma Kaya ise “meme kanserinde beslenme” konularında kadınlara bilgi verdi.
-SIK GÖRÜLÜYOR-
İlçe Kaymakamı Bülent Uygur’un eşi Gülşen Uygur, katıldığı toplantıda kadınlara hitaben şu paylaşımı yaptı:
“Kaymakamlık olarak ilçemizdeki kadınları bilgilendirme amacıyla Meme Kanseri Bilgilendirme Toplantıları düzenlemeye devam ediyoruz. Bayanlarda ki en sık kanser tipi meme kanseridir. Günümüzün modern teşhis ve tedavi yöntemleri sayesinde, meme kanseri artık ölümcül değildir. Meme kanseri hastalığını anlatmak, var olan hizmetlerini ve destek programlarını sizlere tanıtmak ve bu konuda sizleri bilgilendirmek amacıyla Altınözü Devlet Hastanesi sağlık çalışanlarımız tarafından bilgilendirme toplantıları düzenliyoruz. Meme kanseri, tamamen tedavi edilebilen bir hastalıktır. Meme kanseri, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kadınlarda en sık görülen kanser türüdür. Günümüzde erken tanı ve yeni tedavi yöntemleri sayesinde hastaların çok önemli bir bölümü sağlığına kavuşmakta ve yaşamını sorunsuz devam ettirmektedir. Siz değerli kadınlarımız lütfen kendinizi ihmal etmeyin, katılımlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.”
Katılımcı Kadınlar tarafından yoğun ilgi gören program, gelen soruların cevaplandırılması ile sona erdi.
-Adil Yeşildağ-