Altınözü Protokolü Kan Bağışında Buluştu

Türk Kızılay Hatay Şubesi tarafından düzenlenen kan bağışı etkinliği, Altınözü ilçesinde büyük bir ilgiyle karşılandı. “Birbirimize Candan Bağlıyız” sloganıyla gerçekleştirilen program, Altınözü ilçe protokolü ve vatandaşların katılımıyla başladı. Hastanelerdeki kan stoklarının azalması üzerine Türkiye genelinde eş zamanlı olarak başlatılan kampanya, daha önce Antakya ve Defne ilçelerinde yoğun katılımla gerçekleştirilmişti. Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert ve Belediye […]

Türk Kızılay Hatay Şubesi tarafından düzenlenen kan bağışı etkinliği, Altınözü ilçesinde büyük bir ilgiyle karşılandı. “Birbirimize Candan Bağlıyız” sloganıyla gerçekleştirilen program, Altınözü ilçe protokolü ve vatandaşların katılımıyla başladı.
Hastanelerdeki kan stoklarının azalması üzerine Türkiye genelinde eş zamanlı olarak başlatılan kampanya, daha önce Antakya ve Defne ilçelerinde yoğun katılımla gerçekleştirilmişti.
Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert ve Belediye Başkanı Rıfat Sarı başta olmak üzere ilçe protokolü, kan bağışıyla başlayan etkinliğe büyük destek verdi. Türk Kızılay Hatay Şubesi yetkilileri, Altınözü halkının ilgisinden memnuniyet duyduklarını belirterek, destek veren herkese teşekkür etti.
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, yaptığı açıklamada, kan bağışının hayat kurtaran bir eylem olduğunu vurgulayarak, protokol üyeleri ve halkın gösterdiği ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Sarı, etkinliğin devam edeceğini ve desteklerin beklediğini ifade etti.
Kampanyaya katılan hemşehrilerine teşekkür eden Sarı, Kaymakam Mehmet Sert, Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Sevgi, Hatay Kızılay Dernek Başkanı Kudret Özbakış ve diğer protokol üyelerine teşekkür ettiğini belirtti. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version